Talaltam egy kiscicat es serult a labacskaja segitene ha bekotnem?
Figyelt kérdés
noszoval befogatam egy cicat , es serult neki a hatso labacskaja .... mar bevan gyogyulva csak nincs neki rajta szor es nemis nagyon meri letenni .... segitene hogy ha bekotnem neki vagy mit kelene vele csinalni ?2011. dec. 4. 20:49
1/6 anonim válasza:
Ha nem meri letenni, akkor az nincs gyógyulva, sőt. El kéne vinni állatorvoshoz. Vagy ha nem ér neked annyit, akkor legalább egy menhelyre.
2/6 anonim válasza:
Tudja mozgatni a lábát?
Ha igen akkor lehet hogy megrepedt a csontja, vagy még fáj neki a sérülés.
Ha nem nagyon mozgatja, lehet hogy eltörött.
Ha tudjátok nézessétek meg egy dokival.
3/6 A kérdező kommentje:
hat nem tores van neki , hanem mintha valami megharapta volna neki a tappancsat es nincsen neki karmai rajta
2011. dec. 4. 21:07
4/6 anonim válasza:
Röntgen szemed van? Harapástól könnyen törhet, repedhet belül bármi.
Ha nem teszi le a lábát, akkor fáj neki.
Ha fáj, akkor nem gyógyult.
Ha nem gyógyult, akkor orvos.
5/6 anonim válasza:
Lehet. hogy valahova beszorult,ott sérült meg. Mutasd meg orvosnak, mert a kiszakadt karmok helye begennyesedhet.
6/6 anonim válasza:
A bekötés ez esetben nem segít. Jobb elvinni megnézetni az állatorvossal. Ha nincs rá pénzed, vagy nem áldoznál rá, akkor figyeld a cicát. Ha látod, hogy csak egy picit is dagad a hátsó lába, akkor el kell vinni dokihoz. Vagy dobjátok össze barátnőkkel, macskaszerető emberekkel a pénz. Egy próbát megér. Az enyémnek is volt hasonló problémája, csak a karmok megmaradtak. Meggyógyult saját magától, vagyis hát amikor végre sikerült levadásznom a cicát (csak akkor nem bírtam megfogni), akkor ahogy hozzáértem a lábához, egyből kifolyt az a rengeteg genny. A macska is szemlátomást jobb hangulatú volt. Kinyomkodtam neki, mivel ha már úgyis folyik.. és utána elakartam én is a dokihoz vinni, de már nem engedte. Gondolom ráunt, hogy nyomkodom neki. Szerencsére magától helyre jött. Csak ő már picivel több, mint 6 hónapos volt volt. Ha a tied még pici, akkor nem biztos, hogy olyan szerencsés lesz, hogy egyedül is rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!