Mitől alakulhat ki egy HÁZImacskánál rák?
Talán a macska étele volt tele tartósítószerekkel, ezt nem bírta
esetleg ha használtok rovarirtót, és a cicus lenyalogatta, vagy a már mérgezett bogarakat rendszeresen megette
nem tudom, mindenesetre sajnálom, tudom, mennyire családtaggá tud válni évek alatt a háziállatunk.
Nem nagyon volt kint. Még mikor nem volt annyira beteg minden nap kimentem vele kb. 5 percre, de akkor is csak füvet evett. Más macskákkal nem találkozott és ivartalanítva volt.
Nagyon válogatós volt :) Kitekatot nem evett, whiskasból meg csak egy fajtát szeretett. Legjobban pedig a nyers csirkemellet szerette :D
Nagyon hiányzik, de legalább nem kell tovább szenvednie.
Most szeretnénk egy másik cicát. Ezért tettem fel ezt a kérdést is...mert ha a mi hibánk volt nem szeretnénk mégegyszer elkövetni.
akkor mondom:
a csirkemell nem a legjobb választás, de rákot nem okoz.
Tápok: whiskas, kit kat, telcos zacskós anyagok kizárva. Aminek van színe az nem jó, mivel hidd el ne ma sárgarépa miatt van színe. Próbálj meg viszonylag névtelen tápot venni neki.
Száraz kaja. Purina. A lehető legjobb nekik. Ezenkívül só ne jusson a szrvezetébe, azaz ha csinálsz rántotthúst és megfőzöd megsózod a maradékot ne add neki. Ez baromira fontos! Értelemszerűen ne kapjon édességet se, se csokikocka se más. Mivel ez emberi kaja
amit ajánlatos nekik sokszor adni és nem is drága az csirkemáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!