A te cicád melyik szárazeledelt és konzervet szereti?
"Mikor kifogyott egyszer nem rendeltem időben ezért egy hétig gagyi tápot kaptak (még csak nem is a friskies és társai, hanem az egy fokkal jobb cat chowot)."
"100%-ig biztos vagyok benne, hogy a gagyi tápnak köszönhettük a bajt és az orvos is megerősítette, hogy nem véletlen, hogy a gagyi táp etetésekor jött elő a probléma."
Ne haragudj, de te tényleg elhiszed, hogy 1 hét "gagyi" táppal való etetés miatt jött elő a probléma? Mások évekig etetnek ilyen táppal és nincsenek ilyen gondjaik. Nyilván nem alakul ki egy ilyen probléma 1 hét alatt. Az állatorvos pedig nyilvánvalóan érdekelt abban, hogy bizonyos tápokat ajánljon.
Ez a fajta probléma inkább abból ered, hogy a macska kevés vizet vesz magához és a száraz tápot falja egyfolytában. Ha a macska kap elég konzervet vagy húst akkor ez a probléma könnyebben elkerülhető.
Az én macskám jelenleg Kitekatot eszik és olcsóbb konzerveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!