Milyen gyakran takarítjátok az almot?
sziasztok!
és hány macskátok van?
(nekem 2 kölyök, 1 felnőtt kandúr.
a kandúr ki-be járatos, a kölykök menhelyiek, és egyelőre semmitől nem félnek, tehát csak benti cicák...
ráadásul az egyik csak konzervet hajlandó enni, amitől állandóan megy a hasa...
reggel és este szoktam takarítani, meg néha nap közben ha tudom...
ennél sűrűbben kellene?
a többiek szerint mindig lehet érezni a szagot...
szerintem én már immunis vagyok rá, vagy nem tudom.:D
mondjuk most az alom is valami béna, Shah-ot szoktam használni amúgy...
köszi a válaszokat!:)
Hát minden este, vagy másnap reggel, 6 hónapos kandúrom van.
Az almot egyáltalán nem érezni, teljes almot még nem cseréltem!De minden héten kimosom a tálcát..
Már most más almot vettünk, kiváncsi vagyok az milyen lesz.
Szia! Három cicám van, két felnőtt, egy ivartalanított nőstény és egy ivartalanított kandúr. A harmadik egy féléves nőstény, ivartalanítása ezután fog megtörténni. Almot használnak, szerencsére nincs szaga, hiszen az ivartalnítással ezt megakadályoztam.
Az alom sűrű tisztítása fontos, reggel-este minimum és természetesen ahogy az napközben is indokolt.
Amennyiben a kandúrod nem ivartalanított, úgy tisztíthatod bármilyen gyakran, a jellegzetes kandúr illat sajnos megmarad.
A cicádnak nem biztos hogy a konzervtől megy a hasa, lehet, hogy laktózérzékeny, vagy szegényke férges.
Nekem a csomósodó alom jött be (azaz a cicáknak:) )
köszönöm a válaszokat!:):)
ma voltam dokinál, kaptak féreghajtót (bár pár hete is kaptak, és nem volt bennük féreg...) meg egy kis normaflore-t meg valamit még felírt, + most szegénykéim kénytelenek 1 hétig párizsin és csirkemellen élni...:D
tejterméket csak savanyítva adok nekik.:)
most kapcsoltam, hogy nemrég egy vacak almot vettem, mert épp le volt árazva és megörültem neki... most azzal keverem a jót... nahát, nahát...:D
A cickókat majd ivartalaníttatom, de a lányok még fiatalok, a kandúrkán még gondolkodom...
tudom, sok dolog szól mellette, de erről még konzultálok a dokimmal...:)
bevallom, még lány létemre is kicsit emberként kezelem Mutyika férfiasságát...:D
Szia!
A legelső kérdésre.
Csomósodó almot használunk, legtöbbször és az ha nedvesség éri, ki lehet az egész hugyintást dobni vele.
A nagy dolgot minden nap, amint elkészült viszem kidobni.
Ha fél év alatti a kiscica, junior tápod adjál neki, attól nem fog menni a hasa. Ha nincs rá keret, akkor főzz neki. Csirkeaprólékot lehet 150ft/kg árban kapni, azt vízben megfőződ, és ha már nem forró akkor leszeded a husit, keverhetsz a levesbe száraz tápot, azt úgy jobban megeszik. Az én cicám megeszi a tésztát, rizst és a zabkorpát is. Ezt a három dolgot szoktam a macska ebédbe tenni, 15 perc alatt kész. Nem kell megfőni a húsnak csak forrjon a víz pár percig, hogy csírátlanítsa.
Biztos elmondták már mások is, de tejet ne adj a cicának, csak laktóz mentest!
December 18-ig van még ivartalanítási akció!
Értem a problémád, Mutyika férfiasságával, de ha ivaros a cica már akkor mindenképp neki jó, ha megszabadul tőle. Az én cicám is túlesett ezen, most már mindkettő. Kislányom és nagyfiam van, 4és fél éves és 6 hónapos.
Ha kérdésed van, írj bátran pü-t, válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!