Mi a véleményetek erről a történetről?
Még tavaly nyáron született 5 kiscicája a macsekomnak, és a neten hrdettem őket, és egyszer egy férfi felhívott (nem egy rokonszenves apuka benyomását keltette, a hangja), hogy kellene neki cica, mert a gyerekek akarják. Kérdeztem, hogy melyik kellene, erre ő azt mondta hogy az összes kellene, ha még megvannak, erre én természetesen leráztam!
Szerintetek mire kellett volna neki 5 kiscica?
Találtak gazdit a kicsik, már nincsenek itt!!!
Vannak sokan akik 2 cicát visznek haza, de az 5-öt sokallom, és én nem kockáztattam, (igaz, hogy így sem tudhatom, biztosan, hogy jó helyre kerültek e a kicsik) lehet, hogy tényleg csak kedvencnek kellettek volna, de 5 nöstény ivartalanítása elég drága, ha meg nem ivartalanttatta volna őket akkor rengeteget fialtak volna, nekem nem stimmel akkor sem a stori...
Egyébként sima házi cicák!
Feltett bármilyen kérdést azon kívűl, hogy megvannak e még? Pl: milyen neműek, milyen színűek, egészségesek e, voltak e féregtelenítve, milyen oltásokata kaptak eddig, mennyire vannak emberekhez szokva,kinti vagy benti cicák, esznek e már önállóan, meg nézhetné e őket a gyerekekkel, stb.? Ha semmi nem érdelelte a cicákkal kapcsolatban akkor én is elutasítottam volna. Nem tudtam volna nyugodtan aludni, mindig azon kattogott volna az agyam, hogy mi lehet a cicákkal.
Nálam is születtek már többször is kölykök, de ilyet még nem hallottam. Mindenki max egyet akar és többnyire fiút.
Én mindenkitől e-mail címet kértem fizetség helyett és hogy számoljanak e néha a cica állapotáról. Bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!