Mi a véleményetek erről a történetről? Engem nagyon felidegesített.
Ha nem a saját fülemmel hallom, el sem hiszem!!
Van egy lány a suliban, kb fél éve kapott egy yorkit, fajtamentőktől hozták el a szülei. Csütörtökön mesélte, hogy sétáltatta a kutyát, és oda ment hozzá egy pasi, és elkezdett neki áradozni, hogy milyen szép kutya, és hogy pont most akar a lányának ilyet venni, és hogy 10ezerért megvenné, a lány belement és most tökre örül, mert tudott venni magának egy "szupcsi telcsit". -.-" Mivel a kutya szuka, szerintem tuti hogy az a pasi szaporító volt, és most valahol sz@rrá elletik szerencsétlent. :( Annyira felidegesített, hogy majdnem neki estem. Nekem is fajta mentett kutyim van, és semmi pénzért nem adnám oda senkinek, főleg nem egy idegennek, akiről azt se tudom kicsoda-micsoda. :@
Titeket is ennyire felidegesítenek az ilyen emberek, vagy csak én húztam fel ennyire magam??
Jézusisten... Ez felér az állatkínzással. Legalább a szülei jól felpofozták volna!
GRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!
mondjuk 10.000 forintért nem tudom milyen szuper telcsit lehet venni.
Amúgy meg , aki fajtamentéstől hoz el kutyát, vagy akár menhelyről alá kell írnia egy szerződést , mely szerint harmadik félnek nem adgatja át. Mivel ő kiskorú nem fogadhatta örökbe a kutyát. Csak a szülei. Ezenkívűl a fajtamentések ivartalanítva adnak ki kutyát.
Szerintem a lány hantázik.
Ha igaz a történet akkor egy szemét. De az illető nem tudja elletni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!