A ti cicátok számíthat meglepetésre a fa alatt?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ti szoktatok e cicátoknak is ajándékot venni karácsonyra. És ha igen akkor mit? Nem mondom, hogy valami nagy dolgot, de legalább jelképesen hiszen ő is a család része :) Én még nem döntöttem, de szeretnék neki egy radiátorra akasztható fekhelyet venni vagy készíteni neki egy cicaházat (tudjátok az a mászós kaparós macskabútor).2011. nov. 24. 14:20
2/14 anonim válasza:
Nem! És a többi állat sem. Nem fogok valami haszontalan vackot venni, merthogy éppen karácsony van és akkor rögtön verjük el az összes pénzt marhaságokra... Ami meg fontos, azt úgyis azonnal megveszem évközben.
3/14 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem arra gondoltam, hogy hatalmas pénzkiadásokba belemenni, de mondjuk a kedvenc eledele vagy ilyesmi. Én ezt a két dolgot amit említettem már tervezgetem egy ideje de most pont jól jön a karácsony, hogy tényleg hozzá is kezdjek a mászóka gyártásához :)
2011. nov. 24. 14:35
4/14 anonim válasza:
Amikor benti macskám volt neki épp elég meglepetés volt maga a fa :-D Egész álló nap a gömbölyű díszeket pörgette a mancsával.
5/14 anonim válasza:
igen régebben mikor volt, akkor kicsit különlegesebb kaját kapott pl. Készíteni jó ötlet, olcsóbban kijön mit venni valamit :)
6/14 A kérdező kommentje:
Tényleg, ha már felhoztátok a ti cicáitok mennyire vannak megbékélve a karácsonyfával és azzal a rengeteg dísszel? Az én cicómnak ez lesz az első karácsonya így még nem tudom mire számíthatok :)
2011. nov. 24. 14:41
7/14 anonim válasza:
A kutyaim ès a macskàim a kedvenc ètelükböl kapnak meg egy kis màs finomsàgot. Vmelyik nap làttam kutyànak karàcsonyi csomagot azt nem tom macskának van - e. :) XD
8/14 anonim válasza:
Én mindig karácsonykor veszem nekik a kedvenc kajájukat és nagyon örülnek neki:D
9/14 anonim válasza:
Igen, szokott kapni valami meglepit. Pl. a kedvenc tápját, vagy valami csemegét. Na persze a fa is önmagában jó buli neki, hogy körbeszimatolgatja, játszik a gömbökkel, megrágja a fa alatt a búzát, stb. D ezek miatt nem tudok rá haragudni. Persze nem is engedhetem, de tényleg se perc alatt elpárolog a haragom, hiszen azért macska a macska, hogy ilyeneket csináljon. Tavaly én is vettem a radiátorra akaszthatós fekhelyet, és azóta is azon lóg, ha hideg van. Előtte való évben pedig kapott egy kétfunkciós macskaházat, amit a kosárfonóknál vettem. a tetejére fel bír feküdni, nézelődni ki az ablakon, a belsejébe pedig belebújhat, ha egy kis magányra vágyik. Nagyon tetszett neki eddig mindegyik.
10/14 anonim válasza:
igen mind a 8 kap vagyis most már 7 :(:(:( felhúzható egereket,labdát...kis apró játékokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!