Miert hullik ennyire a macskam szore?
Figyelt kérdés
Szoktam fesulni de megis szerintem az atlagnal jobban hullik a szore.
nemtudtok valami vitamint vagy esetleg sampont amitol atlagos lesz a hullajtas?
2011. nov. 21. 22:23
1/2 anonim válasza:
Szia! Ha lakásban tartott macskáról van szó akkor jobban hullik a szőre, ált. csak a téli hónapokban nem, amikor a lakásban is hidegebb van. Ha kinnti cica akkor nem természetes az állandó szőrhullás. Csak tavasszal szabadna vedlenie, amikor is megszabadul a téli bundájától. Az én cicám a lakásban él, szinte mindig hullik a szőre, kivéve most a téli hónapokban. Mivel mi csak késő délután fűtünk be így napközben nincs nagyon meleg és már jó tömött téli bundát növesztett. Ha van közelben Fressnapf ott nézz körül rengeteg vitamin van ilyen problémára is.
2/2 A kérdező kommentje:
Lakásban tartott macska.
Nővérem macskája is lakásban tartott és neki nem hullik ennyire. Enyém hím övé pedig nöstény nemtudom h ez befolyásolja-e.
Körülnézek abba a boltba hátha találok valamit. köszi a segitséget.
2011. nov. 22. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!