Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Látott már a cicád mesztelenül?

Látott már a cicád mesztelenül?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez miért érdekes?
2011. nov. 20. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Szerencsére nincs macskám.

Viszont a kutyusom már látott... Sőt pisilni is látott. :-)) Csak bámult, hogy mi történik, én meg hülyén éreztem magam. :)))

2011. nov. 20. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Látott persze. Nem hinném, hogy neki ez bármiféle megrázkódtatást okozott volna, tekintve hogy a cicák eleve nem hordanak ruhát. Szabadon jön-megy a lakásban, látott már vécézni, fürödni, aludni, sőt szexelni is :D
2011. nov. 20. 23:03
 4/8 anonim válasza:
50%

Látott. A jelenlegi párom kutyája is látott. Szexelni nem tudok állatok előtt, de a pucérságba nincs semmi.

27/n

2011. nov. 20. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
3%
Mikor azt írod, hogy mesztelenül, akkor úgy érted, hogy meztelenül, csak gyatra a helyesírásod, vagy ez egy általam nem ismert, de létező magyar szó? MeSZtelenül.
2011. nov. 20. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, látott már. Kicsi korom óta vannak állataink, meg előtte is volt. A cicám szokása bejönni velem a fürdőszobába, és a kád mellett várakozni rám. Addig meg ő is nagy mosakodásba kezdett. A kutyám is látott már. Egyáltalán nem zavartatta magát.

Egyik kérdező felhozta az állatok előtt szeretkezni témát. Hát én még nem próbáltam, de kicsit zavaró volna, ha közben is odabújna hízelegni, úgyhogy inkább kihagyom.

2011. nov. 21. 02:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy látott szexelni. Mivel eleinte úgy nézett ki a dolog, hogy egy nagyobb mozdulatnál (pl. ha felülök vagy megfordulok) leugrik az ágyról és elszalad, ezért nem szoktuk külön kirakni, úgyis kimegy magától.

Aztán egyszer azt vettük észre, miután befejeztük a dolgot, hogy a cica nem szaladt ki, hanem lekuporodott az ágy sarkára és ott gubbasztott valószínűleg egész idő alatt. Hát ezzel nem lehet mit csinálni :D

(amúgy lehet, hogy csak irigykedik, mert ki van miskárolva szegény :( )

2011. nov. 21. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Az enyém nemcsak h látott szexelni, de meg is harapta a lábam szex közben XD
2011. nov. 21. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!