Látott már valaki fekete-vörös foltos macskát?
Nem erre gondoltam. Ez olyan, mint az enyém, alapjában fekete és a vörös el van rajta mosódva.
Én olyanra lennék kíváncsi, amin rendes nagy vörös foltok vannak. Tudod, mint a fekete-fehér foltos macska, csak a fehér helyett vörösen.
Én is nagyon pihent vagyok, hogy ilyeneket kérdezgetek, mi?:)
Aranyos a fenti cicc! :D
Fekete-vörös foltos cica van, olyan is, amiben több a vörös, mint a fotón levő ciccen - "hivatalos nevén" ő lenne a teknőctarka, van rövidszőrűben és perzsában is. Bár rövidszőrű tekitarkát tényleg nemigen láttam még. Perzsában 100 százalék, hogy van, a Macskakalauz c. könyvben fotó is van róla.
A fekete-fehér-vörös foltos a "teknőctarka-fehér", és nekem ilyen színű a cicám. A pofikája szabályos fele-fele, a vörös részen egy fekete csík fut le, hasikája 2 csúcsra állított háromszög alakban fehér, hátikája fekete akapon vörös foltos, és ha fekszik, csíkosnak látszik. Szeme zöld, talppárnácskája rózsaszín. Gyönyörű!!!! :D
Itt vannak a perzsik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!