Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Látott már valaki fekete-vörös...

Látott már valaki fekete-vörös foltos macskát?

Figyelt kérdés
Nálunk már rengeteg macska megfordult, de sem itt, sem máshol nem láttam még ilyen macskát. Fekete-fehér-vörös foltos van és olyan is, ami alapból fekete és vörös pacák vannak elmosódva a bundáján, de direkt fekete-vörös foltos létezik egyáltalán?
2009. febr. 27. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenre gondoltál?

[link]

2009. febr. 27. 14:33
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem erre gondoltam. Ez olyan, mint az enyém, alapjában fekete és a vörös el van rajta mosódva.

Én olyanra lennék kíváncsi, amin rendes nagy vörös foltok vannak. Tudod, mint a fekete-fehér foltos macska, csak a fehér helyett vörösen.

Én is nagyon pihent vagyok, hogy ilyeneket kérdezgetek, mi?:)

2009. febr. 27. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos a fenti cicc! :D

Fekete-vörös foltos cica van, olyan is, amiben több a vörös, mint a fotón levő ciccen - "hivatalos nevén" ő lenne a teknőctarka, van rövidszőrűben és perzsában is. Bár rövidszőrű tekitarkát tényleg nemigen láttam még. Perzsában 100 százalék, hogy van, a Macskakalauz c. könyvben fotó is van róla.

A fekete-fehér-vörös foltos a "teknőctarka-fehér", és nekem ilyen színű a cicám. A pofikája szabályos fele-fele, a vörös részen egy fekete csík fut le, hasikája 2 csúcsra állított háromszög alakban fehér, hátikája fekete akapon vörös foltos, és ha fekszik, csíkosnak látszik. Szeme zöld, talppárnácskája rózsaszín. Gyönyörű!!!! :D

2009. febr. 27. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt vannak a perzsik :)

2009. febr. 27. 14:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem is van két háromszínű macsekom. Én csak festékes vödörnek hívom őket.:))
2009. febr. 27. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk az udvarban szokott lenni egy kóbor cica. Vörös alapon fekete-fehér foltok vannak rajta. Hát szerintem elég furán néz ki :-)
2009. febr. 27. 14:57
 7/9 anonim válasza:
6%
Nagyon szeretnék egy nyuszit (vagy kettőt) húsvétra, csak attól félek, hogy ők is megvadulnának mint a többi eddigi:((Pedig annyira cukik!!:P
2009. febr. 27. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt fekete-fehér-vörös perzsa cicám még nagyon régen.Csak szegény sajnos elpusztult. :(
2009. febr. 27. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én láttam már olyat. Raknék képet, de sajnos a cica halott volt :(
2009. márc. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!