Leválasztás, mikor?
Azt szeretném kérdezni , hogy perzsa cicáink vannak , mindre van már jelentkező , de nemtudom mikor adhatom Őket oda? Mely az az időpont ami ideális? Már esznek önállóan , de még szopiznak , tegnap voltak 5 hetesek. Alomhoz kezdenek szokni. A leendő tulajdonosok már jövőhéten , tehát 6 hetesen vinni akarják a cicákat.
Köszönöm , aki segít!
Mindenki, aki csak pár oldalt olvasott már macskákról tudja, hogy 12 hetes koruknál előbb nem szabad.
Én 14 hetesen hoztam el a cicámat és még akkor is szopizott... 8 hetesen ő még simán tanulgatja az anyjától a mosdást, evést, szobatisztaságot.
Amúgy: én nem adnám oda őket olyan emberek, aki 6 hetesen már el akarja vinni őket. Az ilyen minden, csak nem felelős állattartó.
"Az én macskámat 5 hetesen hoztuk el. Semmi lelki, vagy mentális problémája nincsen, most már 9 éves. (Tenyésztőtől hoztuk el.) Szerintem 7-8 hetesen már bőven odaadhatóak. Amúgy is piciként a legaranyosabbak. :)"
Az nem tenyésztő volt, elárulom. Egy tenyésztő nem ennyire ostoba, hogy 5 hetesen odaadja.
Ilyenkor a legaranyosabbak??? Te meg vagy őrülve? 12 hetesen tán már nem annyira aranyosak, vagy mi? Tudod, inkább hozom el 12 hetesen, amikor már "nem is annyira aranyos", mint hogy egy idegbeteg, alulszocializált, mindent összekarmoló, összesz@ró macskát kapjak...
De ha valakinek idáig terjed agyilag az állattartás, hogy "mikor a legaranyosabb", akkor felejtsük is el...
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! csak arra kérlek Benneteket , ne bántsátok egymást ! Itt csak segíteni szoktak egymásnak , tehát feltételezem mindannyian csak jót akartok. Kedves , rendes emberek vagytok .
Szép estét mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!