Képzeld, születésem óta volt/van cicánk és kutyánk, a konzervjeik mindig a hűtőben voltak, és sosem volt gond a hűtőben lévő kajáinkkal... sőt, képzeld, allergiás sem vagyok az állatokra, meg semmire sem, talán mert nem hermetikusan "tartottak" a szüleim...
Olyanról sem hallottál, hogy nejlon zacskó? Hogy a zacskóba bele lehet tenni a konzervet, fedőstül? Hogy zacskóstul be lehet tenni a hűtőbe a konzervet? Tiszta gáz vagy...
2011. nov. 16. 16:25
22/31 A kérdező kommentje:
Jézusom ne veszekedjetek már!:)Én nem pontoztam le senkit.Az nem én voltam.Amúgy nyáron tényleg bekellene rakni a hűtőbe,mert ha nem eszik meg az összeset,akkor bebüdösödik,és belepheti a köpőlégy.Persze ha nincs letakarva.Köszi a válaszokat!Mindenikinek!!!Megy a zöld.
2011. nov. 16. 18:21
23/31 /Anita_'94/ válasza:
Ha nagyritkán konzerves kaját kap (valamiért nem rajong érte), akkor a maradékot átrakom egy kicsi éthordóba és úgy megy a hűtőbe, mert a konzervnek olyan fura szaga lesz. Úgy szoktam megmelegíteni, hogy rárakom a fűtőtestre pár percig. De általában tasakos kaját eszik (Gourmet, Supreme). Abból bevág kettőt és nincs maradék, amit a hűtőbe tehetnék.
Amúgy egyáltalán nem undorodom tőle, a saját kajámba is bele ehet, ha akar. De nem nagyon szokott, mert én forrón szeretem az ételt, ő meg nem. Olyankor vihetek be magammal egy kistányért is, hogy a finomabb falatokat ki tudjam rakni neki hülni :)
2011. nov. 17. 07:38
24/31 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. nov. 17. 07:58
25/31 anonim válasza:
Én csak télen adok neki konzervet, mert több nap amíg megeszik egyet és megromlik. Télen a speiz nálunk kb 10-15 fokos úgyhogy ott tartom és melegítés nélkül adom neki. Ha mikróben megmelegítem nem eszi meg. Nyáron ha meg jó idő van alutasakosat kap abból 1-et eszik meg egy nap, és így nem romlik meg.
2011. nov. 17. 13:32
26/31 anonim válasza:
Nem az első kérdés,amiben lehúzott mindenki,mint az állat. De az első,amin egy szálat sem mérgeltem fel magam,csak röhögök rajtatok.:)Jelzem,senkit nem pontoztam le,mert dögöt rak a saját hűtőjébe. Ti nem jártatok még Bábolna,vagy Hódmezővásárhely környékén gondolom. A faxxal ellenben nincs ellenérzésem,de némelyikőtökkel ellentétben a kutyáét nem biztos,hogy bekapnám.Puszi mindenkinek. Amúgy a radiátoron melegítős is én voltam,gyors pontozzátok le!!!!!!!!!!!:D
2011. nov. 18. 09:22
27/31 anonim válasza:
"Nem az első kérdés,amiben lehúzott mindenki,mint az állat"
Hm, ez nyilván nem véletlen...
2011. nov. 18. 09:47
28/31 anonim válasza:
Ez a véleménykülönbség.Előfordult már,igen.Ha veled még sosem,akkor egy bólogató János vagy.
2011. nov. 18. 11:14
29/31 anonim válasza:
Az hogy az érkezett kb. 20 válasz mind a tiédtől eltérő véleményen van, az tény. Hogy szerinted a másik 20 a hülye, az vélemény, jogod van hozzá. De ilyenkor érdemes elgondolkodni, hogy 20 a hülye, vagy egy...??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!