Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti fel szokjátok melegíteni a...

Virág6 kérdése:

Ti fel szokjátok melegíteni a macskakonzervet?

Figyelt kérdés
Ha nem,akkor hidegen nem fog menni a hasuk?

2011. nov. 15. 15:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

16:07

Miért? A hűtőben a konzervek támadást indítanak a babavíz ellen? Én meg pont a babavizet nem tartanám a hűtőben, hogy ne fagyassza le az ember torkát ivás közben...

2011. nov. 15. 16:24
 12/31 anonim ***** válasza:
11%
A babavizet nem én iszom,hanem a babám,amit megmelegítek,mielőtt adnék neki belőle. De magam részéről sem fér meg a joghurt mellett..
2011. nov. 15. 19:39
 13/31 anonim ***** válasza:
80%

Hogy mit keres a hűtőben a macskakonzerv??? Talán mert a kiscicák nem esznek meg egyszerre sok kaját.

Ha hűtőből veszem ki, akkor melegitem picit.

2011. nov. 15. 20:11
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen... félő, hogy egy konzervfalatka venné a cipőjét, s belemászna a lezárt joghurtodba... ott levenné a cipőjét, s össze-vissza fertőzné a jogidat... Hűtőrendőrséget kéne hívni! :D Uram-atyám... te sose vegyél állatot magad mellé!
2011. nov. 16. 07:48
 15/31 anonim ***** válasza:
32%
Úristen! Van két macsekom,meg egy kutyám és két papagájom. Egyik sem kapott még mandulagyulladást. És a cicáim benyomnak egy konzervet egyszerre.
2011. nov. 16. 13:33
 16/31 anonim ***** válasza:
74%

Babavizes!Nem értem miért kell iylen csúnyán beszélned.A gyereknek is így beszélsz??? Egyébként a macskakonzervre is rá van írva,hogy felbontás után hűtőben kell tárolni a nem használt eledelt!!!!

A kérdezőnek: Én a hütőböl alacsony fokozaton 10-15mp-re langyosítom a kajájukat.Melegen már nem szeretik:)

2011. nov. 16. 13:55
 17/31 anonim ***** válasza:
7%
Felhúz a téma,mert bár szeretem az állatokat,de azért mégis csak állatok. Ne tartsam már a dögös,csimbókos macskakaját a saját ételeink között....És nem vágom,hogy mit kell ezen lepontozni.....Én nézem a családom érdekét,ti meg a macskáét.:D
2011. nov. 16. 14:20
 18/31 anonim ***** válasza:
87%
Ember, a konvervet nem a macskával együtt kell tárolni a hűtőben hogy félteni kéne az emberi ételeket! A macskaeledel nem méreg. Eszem megáll..
2011. nov. 16. 15:09
 19/31 anonim ***** válasza:
86%

A macskakaja a dobozban, műanyagtetővel szinte "hermetikusan" lezárva miért és hogyan ártana a mi ételeinknek? :)) Egyébként sincs benne semmi mérgező, ahogy már mondták is.

Te még a f*szt is csak szalvétával fogod meg, gondolom... :D

2011. nov. 16. 15:17
 20/31 anonim ***** válasza:
74%

ma 15:17

Persze ez nem a kérdezőnek, hanem a babavizesnek szólt...

2011. nov. 16. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!