Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szoktassam le a cicámat...

Hogyan szoktassam le a cicámat a rajtam alvástól?

Figyelt kérdés
2.5 éves cicáink vannak, és mióta hideg van, és bent töltik az éjszakát az egyik cicám mindig rajtam alszik éjszaka. 5 kg, elég nehéz. Akárhányszor lezavarom, mindig visszajön. Így viszont meg én nem tudok aludni, mert nehéz, gyakran kell forgolódnom, olyankor leugrik, megvárja míg elhelyezkedem, és visszajön. Imádom, de kényelmetlen. Már hetek óta nem alszom miatta rendesen.
2011. nov. 13. 01:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ti csak ne panaszkodjatok!!! Az én cicám a nyakamon alszik! És ez oké volt amíg 20dekás volt, de már legalább 2-3 kiló, így arra szoktam ébredni, h fuldoklom!!! Mjuk szerencsére az enyém feladja ha 3-4x leteszem magamról, és akkor csak a lábamhoz fekszik XD A másik cicám jobb arc, arra ráfeküdtem párszor, azóta a közelembe sem jön...Szóval próbáljátok ki, feküdjetek rá párszor a ciccre- ne nagyon- hátha leszokik...
2011. nov. 13. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele. :)
2011. nov. 13. 20:10
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Itass vele kávét.
2011. dec. 5. 00:13
 14/15 nita0108 válasza:
100%
Uhhhh....mar azt gondoltam hogy csak az en macskam ilyen elmebeteg.....O az elso benti cicusom, szoval nem sok tapasztalatom van e teren. Az en cicusomnak meg az sem jelent gondot ha oldalt fekszem....ratelepszik a csipomre...Es az a helyzet hogy van vagy 5-6 kilo. Minden csontom faj.....De hogy a helyzet ne legyen olyan egyszeru,van egy vesemelegito yorkim is. O csak ugy alszik ha szorosan mellem fekszik. Szoval, ez ugy nez ki hogy, yorki kutyusom az egyik oldalon, a parom a masik oldalon, es a cicus valahol rajtam. A helyezkedes, megfordulas igencsak nehezkes...Es a parom csodalkozik amikor panaszkodom hogy kicsi az agy es nincs helyem....:))))
2012. jan. 29. 11:31
 15/15 A kérdező kommentje:

:)

Ismerős :) Nekünk is van egy másik cicánk, de ő megelégszik az ágy végében a lábunknál való alvásnál.

Viszont mostanában leszokott róla a cicám, aki rajtam aludt, egyszerűen lezavartam magamról mindig, mert én is mindig fájó derékkal, combbal keltem. Nekem is mindig a csípőmre telepedett, ha oldalt aludtam akkor is.

2012. jan. 29. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!