A macskam mar lassan egy hete eltunt es nem akar hazajonni. Mi lett vele?
Ha kanmacska akkor most bagzóidő van, ne aggódj elő fog jönni.
De ha idős volt és betegeskedő, akkor elképzelhető, hogy elment elpusztulni.
Nálunk is ezt csinálta.
az enyém 1 éves fiú volt, párzási időszakban végzett vele a sors, megsebesitették a verekedés során és nem tudott begyógyulni hetekig, és elpusztult, annyira hajtotta az ösztöne...
de nem is ezt akartam irni, egy állatorvos rendelő előterében olvastam, ha szeretné hogy kandúr cicája megérje az 1 évet akkor /nem tudom milyen kifejezést használt/ a lényeg az volt, hogy hozza el időben az állatorvoshoz megmüttetni!!! különben elveszti, na ez történt nálam, a lánycica meglett mütve, de a fiú nem :-((
Persze, mert az ivartalanított kandúrok nem csavarognak el. Az enyém is, mióta ivartalanítva van, nem jön haza összeverve, véresen, nem csavarog el napokra és nem is jelöl.
Amúgy tényleg, ha kandúr, akkor valszeg azért tűnt el. De azért 1 hét után haza szoktak menni, annyi idő alatt nagyon lwfogynak, kimerülnek... ha iylesmi áll a háttérben, akkor figyeld, hátha egyszercsak megjelenik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!