Hogyan szoktathatnám le a macskám arrol, hogy kimenjen az utcára?
Az a gond hogy nagyon forgalmas helyen élünk ,és már nagyon sok macskát elütött itt az autó.
Van két cicám egy felnött meg egy 8-9 hónapos a felnött cicussal nincs gond még soha nem ment az autók felé de a kicsi az álandóan kimegy az utra és egyszer el is ütötte a kocsi szerencsére meggyogyult de elvolt törve a lába.
Mostmár szerencsére jól van de tegnap láttam hogy megint kiment a kapun.
Nem lehetne neki valahogy megtanítani hogy ne arra menjen?
Ha valaki tud segíteni légyszi írja meg
talán az ivartalanítás, da ha ki tud menni, és ki akar, akkor kifog, sajnos nemsokmindent lehet tenni ellene...
Az én cicám 2 helyen is kit tud menni(1 ablak és erkély) és mindog megragadja az alkalmat, sőt ha 2 napnál tovább be van zárva,fejjel nekimegy az ablakoknak....
Talán még beválhat, hogy oda ahol ki tud menni az utcára, macskariasztó spray-vel fújsz egy keveset...
második vagyok: az én macskám az utcáról lett összeszedve és azonnal tudta, mi az a macskaalom
kijárós, és ha épp nem tud kimenni, mert minden zárva, akkor még mindig használja az almot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!