Melyik a drágább? A Whiskas, a Friskies, vagy a Kitekat? S melyik az olcsóbb?
A catchow-t én is ajánlom, azt legalább megeszik.
én számtalan prémium ill. szuperprémiumtápot megvettem a macskáimnak, most kilószámra állnak otthon de nem eszik. Még a házi, kijárós macskám sem eszi meg, pedig azt gondolná az ember, hogy ő azért mozog kint, friss levegőn van, jobban megéhezik...hát annyira mégsem, hogy megegye a szuperprémium tápot:((((
Konzervre meg nem adok 6-700,- Ft-ot darabjáért, hanem inkább akkor nyers húst adok időnként, olcsóbb (pl. Félix) konzervvel váltogatva.
Mjuk ti nem tartjátok érdekesnek, h a macskák mindig a száraztáptól betegek???? Meg pl konzervből nincs sterilized...nekem ebből az jön le, h minden baj forrása a száraz.
Én mjuk pont ezért napi egyszer, reggel adok szárazat amikor még kómás vok. Amúgy ilyen mixet csinálok: 1 konzerv, 2 vastagabb macskaszalámi szelet, száraztáp, víz, és összekeverem. Jó mert pl a rex szalámiban 65% hús van és 300ft egy kiló. 200g-mot ír 4kg-ként/napi adagolásnak. Ez abszolút tűrhető, és nem is kell hűtve tárolni. Plusz tele van nedvességgel, tehát a húgykő sem fenyeget.
Hát igazából én a prémium szárazban sem bízok. Megnézem, legyen benne min. 12% hús azt kész, úgyis beáztatom a szárazat is, akkor nem lesz húgyköves a cica- az állatorvosom szerint legalábbis.
Ha meg azt akarom, h rágjon, kap csirkeszárnyat, v ilyesmit.
just like in royal Canin
Meg az összes többi "prémium" táp, kivéve talán az acanát és orijent...
Kitekat, friskies és társai helyett ugyanilyen árban jobban jártok a Josera Classic tápjával. Sokkal szebb tőle a cica és nem tartalmaz ízfokozót és hasonló szemeteket.
"A Josera macskatápok nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aroma- és színezőanyagot, illetve konzerválószert. Kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas húsalapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak cukrot, szóját és búzát, így allergiára hajlamos macskáknak is nyugodtan adhatók."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!