Multifit/Friskies/Whiskas. Melyikkel etessek?
Figyelt kérdés
Melyik számít a legjobbnak közülük?2010. nov. 13. 13:05
1/16 anonim válasza:
mind3 jó, kérdés melyiket eszi meg a macskád?
nekem vadászgörim van és mind a 3at megeszi, a multifit is ízlik neki.
2/16 anonim válasza:
Az én cicám csak is a whiskast esi meg:)
3/16 anonim válasza:
Mindhárom sz@r, de talán a multifitben nincs színezőanyag, úgyhogy akkor az.
4/16 anonim válasza:
Macskatól függ, neki is van ízlése, de minőségre a Whiskas a legjobb, habar az a legdragabb is...:)
5/16 anonim válasza:
Multifit, ha már ezek közül kell választani.
6/16 anonim válasza:
Ne haragudjatok már, de ti honnan veszitek hogy a whiskas a legjobb?
7/16 anonim válasza:
Multifit mindenképp, a másik kettő tele van ízfokozóval, szinezékkel, tartósitószerrel :S
8/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
Az öreg cicám eddig friskiest evett, egész életében, nemrég vettünk neki multifit senior tápot. Nem hajlandó semmit megenni, amihez nincs hozzászokva, de kénytelen lesz...
Befogadtunk egy kölyökmacskát is, őt is multifittel etetjük, mióta itt van. Ő mindent megeszik, de nem tudom, mi a legjobb neki. De szerintem maradunk a mutlifitnél.
Persze ha van még vélemény, kíváncsian várom.
2010. nov. 13. 20:36
10/16 anonim válasza:
A miamor is nagyon jó és nem sokkal kerül többe mint a multifitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!