Árt a cicának, ha hipóba lép? Mit okoz nála?
Amit Nálad, lévén, hogy neki is bőre van, nem impregnált sátorponyvát visel a talpán. Tehát mit okoz nála? Na mit? Kimarja...
Mosd le, mielőbb és minél jobban, én a téli útszóró sót a legjobban sima ruhaöblítős bő vizes mosással tüntetem el, ha baleset van, a hypónál is beválhat, de siess.
Ha felmaródott, kend be hámosító krémmel.
Más gond nem lehet, max az, hogy lenyalja a tappancsáról, ami sokkal veszélyesebb, mint egy múló felmaródás.
Hát mondjuk kimarja a bőrét!!! És ha utána megvakarja a szemét, akkor meg is vakulhat!!!!
Azonnal mosd le tiszta vízzel nagyon alaposan, és máskor vigyázz jobban!!!
Nálatok folyik a hipó, vagy mi van??
A hipó tényleg sok problémát okozhat, mert ha maga tisztogatja, nyalogatja le, akkor a gyormába kerül; megvakarhatja a szemét is vele; a talpáról a bőrt felmarja, stb.
De ha társasházban laktok, és te nem szeretnéd ezt a hipós megoldást, szerintem nyugodtan szólalj fel. Elvégre a társasházban mindenki függ mindenkitől...Szerintem nem csinálhatják azt, ami neked nem tetszik. Bár nem tudom... a Mindenki egyért, egy mindenkiért is érvényes lenne a társasházban? (Magánházban lakok, nem tudom a feltételeket.)
Macska ellen hypót?
Ha ezt elfogadja a társasház, feljelentheted az egészet un block állatkínzásért, mert ez a vegyszer egyáltalán nem kíméletes halált okoz a cicáknak.
Nagyon sok helyen nem megoldott a macskagond- ez ellen egyedül a kóbor cicák ivartalanítása segíthet hosszú távon, ha a macskák szaporodására és a kölykök hatványozódására gondolunk- de nem mérgezik meg őket többnyire. Balkánon élünk?
Atomot Magyarországnak? Az emberi rosszindulat és hülyeség egyre gyakrabban fáj..:(
Hát bocs, de a kérdésből nem derül ki, hogy nem otthon lépett a hipóba.
Annyi felelőtlen állattartó van, hogy én azért akadtam ki egyből. Olyan dolgokat lehet ezen az oldalon olvasni, hogy kész horror....
Egyébként igen: ha valaki így akarja távoltartani a cicákat, azonnal jelentsétek fel!!
Tehát fő a megelőzés, ne várd meg, míg valami hülye állatkínzó miatt baja lesz a cicusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!