Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. Szerintetek?

S. O. S. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem tudom mivan a macskammal. Furcsa valadek jon a szajabol ami nagyon budos, es nem tudom mi az. Semmi elet kedve nincs a macskanak, es nem akar inni se. Nem ertem mi van vele.
2011. okt. 9. 18:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
állatorvos!!!
2011. okt. 9. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
biztos beteg vagy férges vidd el az orvoshoz mielöt éhen halna
 3/11 anonim válasza:
Vidd állatorvoshoz hétfőn (11.10.10.)!
 4/11 anonim ***** válasza:

szinte 100 százalék!!!!

Ez sajnos idült veseelégtelenség,a vizeletet már nem tud termelni a vese,ilyenkor a gyomorba szivárog a vizelet ezt hányja ki és ez ilyen büdös!!!!!...nagyon sajnálom a cicát,de sajnos ez menthetetlen állapot,órái vannak hátra!!!!De,ne legyen igazam!!!!!!

Ha van erőd kérlek írj,hogy mi a pontos baj!!!!!!

2011. okt. 10. 03:00
 5/11 anonim ***** válasza:
utolsó,nem ő a beteg hanem a cica
2011. okt. 10. 15:46
 6/11 anonim ***** válasza:

15:46

igen te okos tojás?..de ha netán meghalt a kiscicája akkor ahhoz lelik erő kell,hogy írjon!!!!!

2011. okt. 10. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
jolvan nyugi,aszittem félre értetted
2011. okt. 10. 20:47
 8/11 A kérdező kommentje:
sziasztok. koszi a valaszokat. ma voltunk dokinal 41 fokos laza volt, kapott antibiotikumot, es 2 fajta gyogyszert ami 10 napra eleg. ugy erzem kicsit javult az allapota, remelem rendbe jon. de ha nem vervetel lesz, mert lehet fertozo hashartyagyulladasa van vagy aids-es.
2011. okt. 10. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:

én vagyok a 03:30

nem akartalak megijeszteni de az én cicámnak is ez volt a tünete és 3-rom nap alatt sajnos meghalt!!!!(veseelégtelenség)

...én a helyedbe csináltatnék vérképet,ott minden kiderül,nem is értem a doki miért nem ragaszkodott hozzá!!!!

...ha macska aids-es akkor időnként meg kell erősíteni az immunrendszerét,és akkor élete végéig rendben lesz...

..az első macskmának is ez volt a baja 24-évig élt,aztán szegény ő is veseelégtelenség miatt halt meg.

...ha lehet szeretném ha tájékoztatnál a cicád állapotáról,köszönöm!!!!

2011. okt. 10. 23:04
 10/11 A kérdező kommentje:

03:30 az! sajnalom a cicaid :((

14:30-kor voltunk dokinal. akkor kapta meg az antibiotikumot. mikor haza jottunk nagyon keveset evett, szaftos macska kajat. utana lepihent. vizet nem iszik. egy kortyot sem ivott màr ket-harom napja. es szaraz kajat sem eszik. pisilni erofeszitessel tudott nagyon keveset :(

tegnap es ma reggel, nagyon szenvedett, egy helyben ult es nezett csak. semmi eletkedve nem volt. most a vendegszobaba van, a kutya miatt, hogy ne zavarja. mikor bemegyek hozza odajon hozzam. kevesebb folyadek folyik a szajabol, es nem annyira budos. remelem nem fog meghalni :(

2011. okt. 10. 23:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!