S. O. S. Szerintetek?
szinte 100 százalék!!!!
Ez sajnos idült veseelégtelenség,a vizeletet már nem tud termelni a vese,ilyenkor a gyomorba szivárog a vizelet ezt hányja ki és ez ilyen büdös!!!!!...nagyon sajnálom a cicát,de sajnos ez menthetetlen állapot,órái vannak hátra!!!!De,ne legyen igazam!!!!!!
Ha van erőd kérlek írj,hogy mi a pontos baj!!!!!!
15:46
igen te okos tojás?..de ha netán meghalt a kiscicája akkor ahhoz lelik erő kell,hogy írjon!!!!!
én vagyok a 03:30
nem akartalak megijeszteni de az én cicámnak is ez volt a tünete és 3-rom nap alatt sajnos meghalt!!!!(veseelégtelenség)
...én a helyedbe csináltatnék vérképet,ott minden kiderül,nem is értem a doki miért nem ragaszkodott hozzá!!!!
...ha macska aids-es akkor időnként meg kell erősíteni az immunrendszerét,és akkor élete végéig rendben lesz...
..az első macskmának is ez volt a baja 24-évig élt,aztán szegény ő is veseelégtelenség miatt halt meg.
...ha lehet szeretném ha tájékoztatnál a cicád állapotáról,köszönöm!!!!
03:30 az! sajnalom a cicaid :((
14:30-kor voltunk dokinal. akkor kapta meg az antibiotikumot. mikor haza jottunk nagyon keveset evett, szaftos macska kajat. utana lepihent. vizet nem iszik. egy kortyot sem ivott màr ket-harom napja. es szaraz kajat sem eszik. pisilni erofeszitessel tudott nagyon keveset :(
tegnap es ma reggel, nagyon szenvedett, egy helyben ult es nezett csak. semmi eletkedve nem volt. most a vendegszobaba van, a kutya miatt, hogy ne zavarja. mikor bemegyek hozza odajon hozzam. kevesebb folyadek folyik a szajabol, es nem annyira budos. remelem nem fog meghalni :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!