Hogy hívták a macskádat?
Figyelt kérdés
Az én cicáim neve sorrendben:Folti és Cirmi,Bandi,Szürki,Picur2011. okt. 8. 15:04
11/14 anonim válasza:
marci berci sirius=siegfried(utsó 2 egy időben van)
12/14 anonim válasza:
Mi a Tigris nevet adtuk neki, de mindig Husinak hívom :)
13/14 anonim válasza:
Az én macskám kb. 6 hónapos és Málnának hívják. :D
14/14 anonim válasza:
A kedvenc macskámat eredeti nevén Pamancs hercegnőnek hívtuk, de ez lerövidült Pamacsra. Imádtam, mindig máshogy becéztem, Császárnő, Bébi, Édes, stb. Császárnőnek azért, mert valóban fenséges megjelenése volt, és rettentő okos cica volt. Nyugodjon békében. :(
A következő cicám egy vörös-fehér kandúr volt, őt Vörcinek hívtuk, sajna megmérgezték, és ő is elpusztult :(
A mostani cicám eredeti neve Éjfél, de mindenki csak korminak hívja. :) Gyönyörű koromfekete cica sárga szemekkel *.* Nagyon bújós, és imád a vállamon csücsülni. ^^
Bocsi, csak neveket kérdeztél, de én macskamániás vagyok, ha a macskáimról kéne beszélnem, akkor órákig le lennék foglalva... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!