Hogyan tudnám harc nélkül levágni a cicám karmait?
Nem akarom ezért elvinni kozmetikába vagy az állatorvosunkhoz, hogy 1500-ért fél perc alatt levágja.
A technikáját megmutatta a dokink, de sajna nem jutok sokra :( vagy én nem vagyok elég akaratos?
Ha jót akarsz neki, sehogy! Így tud felkapaszkodni a fára, mozogni, rosszalkodni...
Karmok nélkül félkarú óriás volna... Ha a bútorokban tesz kárt, zárd ki a házból, ha lakásod van, takargasd le a bútorokat, néha vidd el vh-vá, hogx kiszaladgálja magát.
Az ollóval egyébként is nagyon tudni kellene bánni, nem tudod laikusként, hogy meddig él a köröm, és honnan halott...
Vigyázz, a kis drágádra! :-)
Szia!
Elméletileg lehet kapni,az állatkereskedésekben,cica karom vágó ollót!De megmondom őszintén,én se merem levágnia körmét,az enyémnek.Igy,hagytam az egészet!Az enyém szoba cica volt idáig,családi házban lakunk most,és hamarosan kiengedem a kertbe,addig egy fadarabbal,karomkoptatóval oldottuk meg,a köröm koptatást!A köröm vágás,azért jutott nekem is eszembe,mert állandóan a fotel oldalán logot!A vélemények igen csak megoszlanak,valaki azt mondja lehet vágni nekik,valaki azt,hogy nem!Ha nagyon harcias a cicád,szerintem ne próbálkozz,nehogy túl vágd neki!Inkább szerezz be neki karom koptatót!Az enyémnek én tuti nem tudnám levágni,mert hihetetlen gengszter!:)
Ha mégis próbálkoznál levágni a körmét,akkor csak óvatosan,vigyázz rá!
Igen azt kifelejtettem h benti cica, nem bántja a bútorokat, meg van kaparófánk is, csak szerintem nem kapar eleget (lehet h hülyén hangzik, de tényleg)
A dokink megmutatta pontosan h hogyan kell levágni ill. mivel. Nekik is olyan mint az emberé, csak a teljesen fehér részt lehet, ahol piros erezet van abba már tilos belevágni.
Ezt a bugyolálós dolgot egyszer kipróbálom, mert bújni nagyon szeret, így lehet h sikerül becserkészni :)
Köszi Mindenkinek! :)
Na idefigyelj te buta! Normális vagy h ilyeneket írsz?
Gondolkozzál már el magadon te nagyon okos!
A dokival megbeszéltem, hogy mivel nem kapar eleget és hosszúra nő (ill. felsértette már egyszer a mancsát) így érdemes vágni.
De minek is magyarázkodom egy ilyen agyasnak!
Én cicám is szobacica, és a kaparófa nem elég nekik. Amikor túl hosszú a karma, szegény mindenbe beleakad...
Magam vágom a körmeit, nem egyszerű. Csak akkor tudom csinálni, amikor mély alvásból ébresztem fel, egyébként küzd ellenne. Jobb, ha két ember csinálja. Egy fogja, egy vágja. Egy-egy láb után meg hagyok neki pár perc szünetet, hagy pihenjen...
Végre valaki! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Főként azért is, mert nem érzem magam egyedül ezzel a problémával! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!