Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Talaltam egy kb 2-3 hetes...

Talaltam egy kb 2-3 hetes kiscicat, hogyan etessem, es mit tegyek h ne sirjon mindig?

Figyelt kérdés
Az utcan talaltam szegenyt, nem volt szivem ott hagyni, de olyan tehetetlennek erzem magam?!
2011. szept. 24. 12:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
Ha éhes szoptasd meg utána meg ha sir tanitsd meg nyávogni...
2011. szept. 24. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Mondom hogy nem kell túllihegni ezt a "macska nem ehet tejet" dolgot. Néhány macska valóban nem bírja a tejet, de nem az összes!!! Ha pont ez a kicsi se bírja, azt úgyis észreveszed, mert hasmenése lesz.De mondom, próbáld egy kis szilárdabbal etetni, felkockázott parizer, vagy alutasakos kölyök macskakaja. Ha nem tetszik neki, úgyse eszi meg. Meg ezt nézd meg, sőt, ha valami nem megy, fel is hívhatod őket, nagyon kedvesek!

[link]

2011. szept. 24. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi is féltünk, hogy nem leszünk jó szülei, de hidd el, nagyon életrevalóak a cicák - legyen benne sok örömöd! Majd írj, hogy mi újság!
2011. szept. 24. 14:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Voltunk ma allatorvosnal, es semmi baja szerencsere, attol eltekintve h nagyon sovany. A doki azt mondta h a 1,5%-os bolti tejet adhatom neki, mar 2 napja azt issza es szerencsere a hasa sem megy tole. Olyan kis pici, es kebzeljetek mar dorombol !!!
2011. szept. 26. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztos aranyos! Kép nincs? :)
2011. szept. 26. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!