Találtam egy kiscicát, befogadtam de eléggé bizalmatlan. Elbújik, és nyávog mintha hívná a testvéreit. Hogyan nyerjem el a bizalmát?
Jajj szegényke!
Fél nagyon biztos azt sem tudja hol van?Mennyire kicsi próbáld langyos tejjel kínálni.Ha nem tud inni próbáld megkóstoltatni vele az ujjaddal,vagy valami fecskendőfélével. Ha már tud enni,akkor nyert ügyed van,egy-két nap alatt biztosan megszelídül.
Szegényke új helyen van és fél.. De ha kedvesen bánsz vele, meg fog változni. Adj neki kis időt.. :)
Ha az orra száraz, akkor is lehet valami betegsége..
Hát igen ettől félek én is hogy valami baja van mert mikor levittem a szemetet ott találtam rá egyedül egy zacskóban. De így hogy elbújik, meg sem tudom nézni rendesen. A szekrény alá meg nem kotorászok utána mert csak még jobban megijed. Ételt és tejet raktam ki neki a szekrény elé arra az esetre ha előbújna.
Köszi a válaszokat!
halkan beszélj hozzá és hívogasd kajával, pár nap és helyrejön a lelkivilága szegénykének :) és akkor majd nem ártana egy orvosi vizsgálat sem :)
Amúgy nagyon büszke lehetsz magadra, kevés az ilyen ember, aki csak így befogad egy állatot az utcáról, ritka rendes ember vagy :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!