Miért tisztogat a cicám?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdem simogatni sokszor elkezdi nyalogatni a kezem,a legtöbbször a két mancsával még el is kapja a kezem nyalogatja és nem engedi el.Ilyenkor magát is tisztogatja.Olyan édes :) de miért csinálja?2011. szept. 16. 11:33
1/3 anonim válasza:
Gondolom, szeretetből.A cicák egymást is szokták szeretetből, gondoskodásból tisztogatni.A mi cicánk is nyalogat minket néha,mikor nagyon szeretetéhes.
2/3 anonim válasza:
Koszos a kezed:D
Szerintem gondoskodni akar rólad. Engem is sokszor megmosdatott a cicám annak idején. Ő éppen tisztálkodott, megsimiztem és akkor az én kezemet is megpucolta:D De olyan is volt hogy megsimogattam, és akkor kezdte el mosni magát is meg engem is. Biztos annyi baci volt a kezemen, hogy eszébe juttatta, hogy itt az ideje mosakodni:D Vagy hogy úr isten de szutykos ez a némber, ráadásul hozzám ért:D Megmosom magunkat, hogy ne piszkítson be megint:D Nekem most ezek jutottak eszembe:)
3/3 anonim válasza:
Utolsó! Ez aranyos. :D
Biztos szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!