S. O. S. Van két cicánk, megfürdettem, s kiltix cicanyakörvet tettem rájuk. Az egyik cica pont fél éves furcsán viselkedik, rohangál, rázza a fejét, vakarózik, és folyik a nyála. Ez a nyakörvtől lehet?
Kedves Kérdező!
Nincs jó hírem a számodra!
Téged alaposan becsaptak!
Engem is éredekelt, hogy cicák részére is van-e kiltix, mert a kiskutyánkon nagyon bevált:)
Azonban a vélasz :NINCS!
Ezt a Kiltix honlapjáról másoltam ki Neked:
"Veszélyes-e a Kiltix nyakörv a cicák számára?
A Kiltix nyakörv csak kutyákon alkalmazható. A Kiltix nyakörvet viselő kutyával együtt tartott cicák számára a nyakörv nem jelent kockázatot."
Ezt követően még fel is hívtam őket, ahol egyértelműen tájékoztattak arról, hogy a kiltix nyakörv NEM alkalmazható cicáknak, nincs is részükre, hanem nekik a "Polfo" nyakörvet javasolta (ha jól értettem), amely szintén az ő gyártmányuk. 10 hétig jó kullancs ellen és 4 hónapig bolhák ellen.
Vedd le gyorsan a másik cicádról is és add el/oda egy kutyás ismerősödnek.
Remélem segítettem:)
Ezek tipikus allergiás reakciók.
Vedd le és fürdesd meg újra a macskát, hogy a rákerült vegyszert eltávolítsd róla. Illetve a továbbiakban figyeld, hogy nem tapasztalsz egyéb tüneteket, mint nehézkes mozgás (pl. fekvő helyzetből felállás, dülöngélő járás, stb). Ha igen, irány a doki vidd a papírt mert közömbösítő injekcióra lesz szüksége.
És cica kép is van a dobozán? :)
Nem lehet, hogy hamisítvány?
Mi lett a kis cicussal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!