SOS! Hogyan kell gondozni egy kb. két hetes kiscicát?
Örökbefogadtam egy kb. 2 hetes kiscicát,mert az anyja elpusztult.Félig kivan nyitva a szeme,de szerintem vak,mert nagyon csúnyán néz ki..://
Frecskendőből már itattam egy keveset,de én 8-13 óráig iskolába vagyok,és akkor nem tudom gondozni..
Mire figyeljek oda?Hogyan gondozzam?Etetése?
Hogy hogy nincs lehetőséged állatorvoshoz menni? Ilyen nincs. De ha mégis.. Akkor viszont hívj fel egyet és kérd ki a tanácsát. Biztosan segít telefonon is.
Nehéz dolgod lesz, és pici az esélye, hogy túl élje szegény. Tehén tejet véletlenül se adj neki! Csak olyat, amit írtak már előttem, direkt cicáknál készült tej. De asszem ilyet nem lehet mindenhol venni. Az ürítést úgy tudod segíteni, hogy langyos vizes ronggyal törölgeted a popsiját. A mama cicák is nyalogatással idézik ezt elő. Sajnos ennél többet én se tudok segíteni. De mindenképp kérj szakszerű segítséget!
Bizony, az ilyen pici cicáknak még éjjel-nappal, 2-3 óránként enniük kell! mindenképp szükséges cumisüvegféle és macskatejpótló az állatpatikából.
Igen, masszírozás a pocin, nedves dörzsölgetés a popsiján. Melegítés nagyon fontos, melegvizes palackot csavarj be rongyba és mindig ellenőrizd, hogy nem hült-e ki. Ilyen kiskorban egyedül kihülnek a legnagyob nyári melegben is:(
Ja és a neten olvasgass még utána, találsz táblázatot, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!