SOS! Hogyan kell gondozni egy kb. két hetes kiscicát?
Örökbefogadtam egy kb. 2 hetes kiscicát,mert az anyja elpusztult.Félig kivan nyitva a szeme,de szerintem vak,mert nagyon csúnyán néz ki..://
Frecskendőből már itattam egy keveset,de én 8-13 óráig iskolába vagyok,és akkor nem tudom gondozni..
Mire figyeljek oda?Hogyan gondozzam?Etetése?
Nem a pénz a gond,nincs rá lehetőségem.
Tudnál esetleg mégis csak valami kezdetleges tanácsot adni?
Fogsz egy olyasmi flakont, pl. ami hajfestékekben is van (olyan mint a cumisüveg, csak vékony csúcsos a vége), utána veszel bébitápszert, megfőzöd elkészíted a használati utasítás szerint, és megcumiztatod a kismaccsot, elméletileg szeretni fogja a kiscica.
Lehet kapni macskatejet is, ahol ilyen állateledelt árulnak, de az sztem nem olyan jó még kicsinek, vagy elmész állatpatikába, ott is kaphatsz speciális macskatápot.
Nem tudsz a közelben anyamacskát akinek vannak kiscicái?Mert akkor lehetne ő a "pótmamája" és etetné,ellátná.Mondjuk lehet ha találnál is nem fogadná el nem tudom.Az a baj hogy hiába eteted,nem fogja megkapni azokat a dolgokat amik az anyatejben vannak.
Vegyél neki telpótlot.A hasát törölgesd meg egy nedves rongyal mint ahogy az anyacicák csinálják hogy wc-zen stb. De ha a keresőbe hogy kiscica gondozás/etetés stb.akkor sok jó dolgot kiad.
Nekem is születtek nemrég cicáim és az ő szemük is csúnya
volt de most már szép mert kamilla teával tisztogattam. vegyél neki kismacska tápszert én is vettem és azóta sokkal elevenebbek sok sikert.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!