Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS macskámnak megy a hasa (? )

SOS macskámnak megy a hasa (? )

Figyelt kérdés

van egy kis cicám akinek nagyon megy a hasa már 2-3 nap...

nem eszik zsírósat!

kitekat száraz at kap meg vizet!

de ugy megy a hasa hogy lassan azon gondolkodunk h ki kéne tenni az udvarra...

de én oda nem akarom kitenni mert "nem túl jó helyen lakunk" és félem

állat orvos sincs a közelbe:(

kérlek valami tippet mondjatok hogy elmúljon neki és ne keljen kitenni

2011. szept. 15. 14:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Minél előbb juttassátok el állatorvoshoz. Lehet kapni hasfogót macskáknak és ha nem eszik a cica, akkor létezik olyan kenőcsszerű kaja, amiből egy kevés kell és az tartalmazza a napi tápanyagszükségletét, nem szárad ki. Az itatásra addig is nagyon figyeljetek.

Nincs más tünete? Nem szédeleg vagy nem fekszik egész nap?

Könnyen lehet, hogy csak ellopott valami savanyú tejet vagy belenyalt az olajba, ezt már az én macskám is eljátszotta. 2 órára hagytam elöl az olajat és evett belőle :S 2 napig futva ment a macskaWC-be, de hála istennek semmi baja nem lett.

Holnap ha lehetséges akkor vigyétek el orvoshoz, akár busszal is nyugodtan felviheted cicahordozóban, még helyi járatos buszra is.

2011. szept. 15. 22:46
 12/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!:) a cica már jólvan!!:D

már nem megy a hasa, hála az égnek semmi baja nem lett!

2011. szept. 16. 13:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Na ez jó hír, örülök neki :)
2011. szept. 16. 13:47
 14/18 A kérdező kommentje:

ÉNISS!!

és bocsi ha valakinek bunkóbban írtam vissza csak uggy paráztam h baja lesz:S

2011. szept. 16. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Az jó hogy most rendben van a cicus de az nincs rendben hogy nem biztosítotok neki alapszintű egészségügyi ellátást sem. Nincs féreghajtva, oltva, ivartalanítva ami alapvető lenne, így hogy mondhatod hogy annyira k....-va jól van tartva? Ha beüt egy nagyobb betegség vagy baleset akkor mit csináltok? Hagyjátok elpusztulni? És olyan nincs hogy egy helyen nincsen orvos. Interneted van, nem, vagy elvágva a külvilágtól. Megkeresed a hozzátok legközelebbi orvost és felhívod, csak akarni kell.
2011. szept. 16. 14:38
 16/18 A kérdező kommentje:

na jolvan ezt most hagyjuk abba.!!!:D

(azonfelül pedig a macska télleg jolvan tartva...:) )

2011. szept. 16. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Mit hagyjunk abba? Tényleg gondolkozz el a dolgokon mert a jól tartás nem csak etetést jelent hanem orvosi ellátást is. Az állattartás költséges és időnként macerás is de ez is hozzá tartozik. De most tényleg, ha súlyosabb lett volna a baj akkor mi lett volna? Hagyod hogy elpusztuljon?
2011. szept. 17. 13:50
 18/18 A kérdező kommentje:

nem..:D

de nemvolt súlyos a baja..

és ez látszott is rajta..

mivel hogy itt szaladgált meg birkózott a kezemmel :)

ha feküdt volna vagy adott volna vmi jelet h tényleg most rosszul van lett volna rá orvos hívva.

najolvan áldás és béke

2011. szept. 17. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!