Kinek halt meg sajnos otthon a cicája?
itt üzenem minden tetű autósnak, hogy boruljon fel, ha elgázol egy állatot.
részemről kifékeztem a kocsit és láss csodát még csak belém sem szállt a mögöttem lévő,mikor egy kiskutynak elszakadt a póráza és az útra szaladt (jelzem nem 50-nel mentem ) továbbá a macsekot is ki kerültem egy finom kormánymozdulattal és íme, még az aranygyűrű sem esett le az ujjamról. Talán így is lehetne, kedves autóstársaim !!! Ki tudja, és ha egy gyerek sír az állatkájáért..
Az egyik cicámat nekem is elütötték. Alig 20 méterre feküdt a háztól. 12 éves voltam és azt hittem nem élem túl. Azóta se volt olyan okos cicám, mint ő volt. Volt egy cica akit megmérgeztek és a bejárati ajtó előtt találtuk meg szegényt. És volt akit a kutyám intézett el. Nem akart ő rosszat, csak játszani, de az alig egy hónapos cica nem élte túl :(
Egyébként sok cicám volt már nekem is, a legtöbb csak eltűnt.
Döbbenetes milyen emberek vannak. Most négy cicám van, ebből kettő kölyök. És egy anyuka és a két gyereke átjártak hozzánk macskázni. Nem ismerjük egyébként őket. Egyszer elbeszélgettem az anyukával, és megkérdeztem nem szeretnék-e elvinni valamelyik kicsit. Elmondta, hogy nem, mert a férje semmilyen állatot nem enged a gyerekeknek. Sőt a barátaik sem járhatnák át hozzájuk. És hozzá tette még azt, hogy a férje olyan, hogy a macskát lát az úton akkor még rá is tapos a gázra. Kedves Állatbarát olvasók ugye nem kell mondanom, hogy nem kis önuralom kellett, hogy ne minősítsem a férjét... Bele gondolni is rossz, hogy valahol itt a környéken lakik egy ilyen szemétláda...
Nekem 2 macskám(2 évesek se voltak)úgy halt meg,hogy nem tudtuk mi történt vele,de mind a kettőt 1-2 hónap különbséggel különböző helyeken holtan találtuk meg...:(((
Sebesülés nem volt rajtuk,betegségről meg nem tudunk.
Nekem nagyon sok, bár gyakoribb, hogy szimplán szőrén-szálán eltűnnek. Nem tudom eldönteni melyik a rosszabb. Mikor tudod, hogy meghalt, vége, nincs többé vagy mikor várod, hogy esetleg egyik reggel mégis csak megjelenik..
A legszörnyűbb az volt, mikor megmérgezték a cicám, és végig kellett néznem, ahogy kiszenved. Állatorvoshoz vittem, természetes, talán 5-6 injekciót kapott, de a reggelt nem érte meg. Valószínűleg patkányméreg lehetett, minden lehetséges helyen vérzett, jobb lett volna elaltatni. Nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!