A macskánkat széttépte a szomszéd kutyája. Hogyan lehetne pert intézni, vagy valami jogi útra terelni a dolgot? Esetleg, hogy altassák el a kutyát? Állatvédelmisek?
Én ezért gyűlölöm a mocskos kutyákat.
Részvétem.:(
Ha a kutya átment volna, akkor sem kellene elaltatni, hanem kötelezni a gazdáját, hogy megcsinálja a kerítést, hogy ne tudjon kimenni.
Furcsa, hogy neked is volt állatod, mégis ennyire ki akarsz nyírni egy másikat.
Na ne viccelj már. A kutya nem számít cselekvőképes személynek. Pont azért, mert nem ember.
Oké, hogy állatb*zik vagyunk lassan, de azért mindennek van határa.
Már miért kéne a kutyát büntetni? Az emberrel meg ne hasonlítgassuk a szitut, mert az ember gondolkodó lény, a kutya meg ösztönből cselekszik.
A gazdit lehet büntetni, amiért a kutyája el tudott menni onnan, ahova való.
A kerítés meg attól függően, arról az oldalról kinek kell kerítenie, a te felelősséged is lehet.
Le vagyok döbbenve azon, hogy te is állattartó vagy/voltál, és most egy másik állat halálát követeled!
Szerintem ebben az esetben nem vagy hibás sem te,sem a szomszéd,az állatok meg végképp nem.
A macskát nem lehet kikötözni,kóborol erre arra,a kutyák meg gyülölik a macskákat mióta világ a világ.
Fájdalmas elvesziteni a házikedvencet,de ez ellen nem lehet túl sokat tenni,egy macska aki a kinti élethez szokott csak szenved ha bezárod és nem engeded ki.
Az más,ha a kezdetektől fogva szobacica
Hát, ha a cicus ment át a kutyus területére, akkor így járt a macsek. A kutya védte a területét. Ennyi.
Ügy lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!