A macskám szombaton elszökött a lépcsőházban és a pincéből szedtük ki, ahová ki van írva, hogy véralvadást gátló (vagy mi) méreg van kitéve. Viselkedik így?
Nem tudom , de mi lett volna, ha ELVITTED VOLNA ORVOSHOZ!!!
Ha aznap elviszed, kimossák a gyomrát, most már ha evett belőle, akkor valszeg felszívódott. Ettől függetlenül vidd még el orvoshoz, hátha tud valami csinálni, de remélem rájöttél, hogyha elpusztul, az a te hülyeséged miatt lesz!
Én sem teljesen a kérdésre válaszolok. Tudom, hogy az állatorvosoknak rohadt drága az idejük, de én külön rákérdeztem az enyémnél, hogy: természetesen tiszteletben tartom a programját, de ha baj van, akkor hová forduljak. A válasz megnyugtató volt: ha baj van, hívni kell. Külön kitértünk a mérgezésekre is. Azt mondta, hogy ha felmerül a gyanú, hogy mérget evett a kutya, AZONNAL hívjam! Tökmindegy, hogy éjjel 2 óra van, vagy szilveszter éjszaka, egyik kezemmel tárcsázzam az ő számát, a másik kezemmel pedig az ujjammal próbáljam ingerelni a torkát, hogy beinduljon a hányóreflex.
Ha a méreg felszívódik, akkor már csak szerencse dolga. Szerintem akármennyire nem vagyunk jóban az orvossal, erre köntörfalazás nélkül, konkrétan rá kell kérdezni, hogy ha nagy baj van, mi a teendő.
Vidd orvoshoz, de még ne ijedj meg attól is viselkedhet így, hogy félt. A miénk két hétig furcsa volt és csak 3 hónap után lett a régi.
Ehetett mérgezett egeret. Itass vele tejet és hívd fel az orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!