Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám szombaton elszökött...

A macskám szombaton elszökött a lépcsőházban és a pincéből szedtük ki, ahová ki van írva, hogy véralvadást gátló (vagy mi) méreg van kitéve. Viselkedik így?

Figyelt kérdés
Azóta nem megy bele az almába, hanem becsinál állandóan, folyamatosan jön oda, felugrál, nyávog (pedig mióta megvan még nem nyávogott. ). Lehet, hogy evett a méregből, és amiatt
2009. ápr. 20. 15:09
 1/5 A kérdező kommentje:
a "viselkedik így" természetesen a végén van, valahogy elcsúszott
2009. ápr. 20. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom , de mi lett volna, ha ELVITTED VOLNA ORVOSHOZ!!!

Ha aznap elviszed, kimossák a gyomrát, most már ha evett belőle, akkor valszeg felszívódott. Ettől függetlenül vidd még el orvoshoz, hátha tud valami csinálni, de remélem rájöttél, hogyha elpusztul, az a te hülyeséged miatt lesz!

2009. ápr. 20. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem teljesen a kérdésre válaszolok. Tudom, hogy az állatorvosoknak rohadt drága az idejük, de én külön rákérdeztem az enyémnél, hogy: természetesen tiszteletben tartom a programját, de ha baj van, akkor hová forduljak. A válasz megnyugtató volt: ha baj van, hívni kell. Külön kitértünk a mérgezésekre is. Azt mondta, hogy ha felmerül a gyanú, hogy mérget evett a kutya, AZONNAL hívjam! Tökmindegy, hogy éjjel 2 óra van, vagy szilveszter éjszaka, egyik kezemmel tárcsázzam az ő számát, a másik kezemmel pedig az ujjammal próbáljam ingerelni a torkát, hogy beinduljon a hányóreflex.

Ha a méreg felszívódik, akkor már csak szerencse dolga. Szerintem akármennyire nem vagyunk jóban az orvossal, erre köntörfalazás nélkül, konkrétan rá kell kérdezni, hogy ha nagy baj van, mi a teendő.

2009. ápr. 20. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Vidd orvoshoz, de még ne ijedj meg attól is viselkedhet így, hogy félt. A miénk két hétig furcsa volt és csak 3 hónap után lett a régi.

Ehetett mérgezett egeret. Itass vele tejet és hívd fel az orvost!

2009. ápr. 20. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
ha felszivodott nem mind1 hogy mit evett és mennyit már ha evett szal ha felszivodot nincs mit tenni hivd az állat orvost de kétlem h tud rajta segiteni ha evett akkor most a szerencse az idő és a szervezete segithet
2009. ápr. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!