Hogyan győzzem meg a párom, hogy ajándékozzuk el 2 macskánkat?
Igen, hemzsegtek a bolhák, rengeteg volt, maga a férjem mondta. Azóta természetesen vett bolhairtó port, mindent teleszórt velük, illetve tett valami bolhairtó cseppet is a nyakára, farkához. Azóta nem hemzsegnek a bolhák, 1 jött rám valahonnan, de talán lassan megküzdöttünk vele, már a macskákban sincsenek.
Milyen következményeket viseljek? Nem szeretem a macskákat és kész, nem akarok velük élni. Támadhattok nagy macskaszeretők, ha nektek jól esik, én akkor is utálom a macskákat és nem akarok velük együtt élni.
Én úgy gondolom, egész normálisan leírtam a dolgokat, senkit nem bántottam, nem kell úgy "szívetekre venni" a dolgokat kedves macskaszeretők. Aki macskával akar élni, az tegye, adok én is kettőt még hozzá.
Írhattam volna én is cifrákat, de nem teszem, nem megyek le a ti szintetekre. Sziasztok.
Kedves ma 13:13-kor válaszoló.
Én a te nyakadra tenném azt a spot akármit. Csak én jól meghúznám!! :-)) Továbbá kívánom, hogy legyen annyi bolhacsípés rajtad, mint az én kisfiamon és vakarózzál egész nap.
Az én gyerekemmel te ne viccelődj és ne akarj ilyet rátenni. Azt hiszem, világos voltam.
Kedves Kérdező!
Gondold át ezt az egészet újra! A férjed szereti a macskáit ahogyan te is szeret(t)ed a kutyáid. Ha neked kellett volna a kutyáidat elküldeni akkor te beleegyeztél volna?
másodszor: a férjed már így is engedett neked. Egy átlagos macskatartó a lakásában tartja, simogatja, az ölében van a macska miközben gépezik és naponta órákat játszik vele, sőt együtt alszik a macskájával. Ennek ellenére a férjed egy tároló helységben az udvaron tartja őket. Ráadásul ha tudtad hogy a macskák ott vannak akkor miért engedted oda a fiaTOKat? Ha eladatod vele a macskáit akkor ez a tüske örökké benne marad és minden veszekedésnél felfogja hánytorgatni. Ráadásul ennek a kapcsolatnak régen lőttek, ha nem vagy nyílt a kompromisszumokra.
Őszintén elmondom hogy én a páromat előbb eladnám mint az állataimat!
Remélem megoldódik ez a probléma köztetek és sikeres lesz a kapcsolatotok!:)
Üdv.:egy gondos gazdi
Igen, ez nagyon nehéz téma. Mert pl én sem élnék olyannal, aki mondju tarantullát tart a lakásban. De valószínűleg nem is jönnék vele össze. Nem mennék hozzá. Ha meg már a kapcsolatban akarja odahozni, nem engedném.
Természetesnek tartom, hogy egy anya ennyire félti a gyerekét. Azt is, hogy kissé el lettek hanyagolva a cicák (lásd. bolhák). De! Ha már ott vannak, és a párod akarja hogy maradjanak - aminek egyébként örülhetnél is, innen látszik, hogy egy jó érzésű, felelősségteljes ember - találnotok kell megoldást. Gondozni kell a cicákat, a gyerek is szeretni fogja az állatokat, a természetet. És nem lesz belőle egy degenerált deviáns aki kínozza, már sokat adtál neki. Csak annyi a dolgotok, hogy legyenek beoltva, bolhátlanítva. És semmi baja nem lesz a picinek. Sőt! Sokkal erősebb lesz az immunrendszere! Az egy hülység - nem tudom ki írta - hogy ráfekszik, megfullad:))) Hogy ki találta ki ezt a baromságot!:) Az állatok is itt élnek közöttünk. Nem csak a miénk a világ. A macskát is az ember háziasította, sajnos sokan/sok önző ember az hiszi, hogy csak neki van joga a normális élethez. Pedig ha már befogadtuk felelősségel tartozunk érte. Bízik bennünk, ragaszkodik hozzánk, pont úgy, mint egy gyerek. És a gyerekeknek is ezt kell megtanulniuk. Becsülöm a férjed, tényleg felelősségteljes embernek tűnik! Becsüld meg!
Azt is megértem, hogy félted a gyereket, én is félteném, ez egyértelmű. De valamikor mégis belemetél, hogy ott legyenek a cicák - és az "aranyosak" szó sem arról árulkodik, hogy utálod őket - csak most természetesen fontosabb a gyereked. Érthető.
De van megoldás. Le is írták itt páran. Csak megint picit jobban oda kell figyelni a cicákra, ápolásukra. Ennyi.
De ha még mindig vannak kétségeid, kérlek olvasd el ezt :
Ő a legjobb állatorvos, akivel valaha eddig találkoztam, és nem mellesleg anyuka is. Nemrégiben szűlt. Dr Szepes Orsolyának hívják. Irt erről az weboldalán egy cikket (amit linkeltem) de itt is megtalálod: www.boxivet.hu
olvasd el, és megváltozik a véleményed. a mobil száma is ki van írva a weboldalra, ha akarod fel is hívhatod.
"Tehát ne fosszuk meg gyermekeinket attól az élménytől, amit egy állat szeretete nyújthat! Kivételes kapcsolat alakulhat ki közöttük, amit más nem pótolhat. Nem utolsó sorban hozzájárul, hogy időben megszeressék a természetet és az állatokról való gondoskodás a felelősségtudatot is beléjük neveli."
Hidd el nem csak a gyerektől veszed el ezt a lehetőséget, de a párkapcsolatod is megromolhat emiatt a bagatel dolog miatt. Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!