Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak? Nagyon fontos.

Mit csináljak? Nagyon fontos.

Figyelt kérdés
Született pár napja 3 kis cica. Tegnap még etette öket a nagy macska, de ma már eltünk két cica. Holt testet se találtunk, a megmaradt cicát meg nem eteti az anyja (tegnap este még igen), és hiába töltök neki tejet nem iszik. :(
2011. szept. 2. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:

3 napos cica nem tud tálból inni - tehéntejtől meg amúgy is meghal

ügyeletes patikából vegyél vagy valami tápszeres csecsemő anyukájától kérj tápszert és fecskendővel itasd meg a macskát 2 óránként kell ennie

vagy vegyél macskatápszert

2011. szept. 2. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
21%

"3 napos cica nem tud tálból inni - tehéntejtől meg amúgy is meghal

ügyeletes patikából vegyél vagy valami tápszeres csecsemő anyukájától kérj tápszert és fecskendővel itasd meg a macskát 2 óránként kell ennie

vagy vegyél macskatápszert"

Ez igaz, h nem tud inni 3napod cica, de az h meghal a tehéntejtőlXD szakadok a röhögésstől, ilyen baromsságot ki ír!?XD meghal omgXD, semmi baja nem lesz tőle de mind1!

Ha nagyon sokat adtsz neki, akkor csak fossni fog semmi más. (meghal a tehéntejtől XD b*zdmegxD hahaha, ez nagyon LoL:)

"ügyeletes patikából vegyél vagy valami tápszeres csecsemő anyukájától kérj tápszert és fecskendővel itasd meg a macskát 2 óránként kell ennie"

Csecsemő anyukájátől?:O:S

Te h*lye vagy?-.-"

Abban igazad van h fecskendővel, 2óránként, de az h meghal a tehéntejtől.(XD még mindig azon röhögök XD)

Emberi anya tejjet akarsz adni neki?

Ilyen h*lyességeket ne írj már légyszíves!

Macskatápszer a legjobb!!!

Mert ez macska és neki macskatej kell (akár hiszed akár nem), és nem emberi tej kell neki!-.-"

2011. szept. 3. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Régebben én is tehéntejet adtam a kiscicámnak, semmi baja nem volt tőle.
2011. szept. 3. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

09:30

Te valamit nagyon félreérthettél:D:DDEkkora egy...,a tehéntejtől pedig meghal!!!Akár elhiszed azzal a csöppnyi eszeddel akár nem meghal...egy pár napos macskának nemelég a tehéntej,nincs benne az a tápanyag és zsírtartalom,meg vitaminok ami kell neki és amúgy is laktózos,a macskák meg laktóz érzékenyek-.-"""Ugyh te nagyon nem értessz valamit...végülis nem a tehéntejtől fog meghalni,hanem abban h éhen hal..a tehéntejtől ne várjunk csodát,mert nem lehet tehéntejjel felnevelni egy kismacskák,mellesleg szerintem úgy értette(ugyanis azt nem én írtam),hogy egy olyan anyától szerezzen TÁPSZERT akinek van gyereke-mert nem hiszem h egy olyannak akinek már 10-en éves gyereke van,van tápszere-és h tőle kérjen h azzal próbálja etetni...

2011. szept. 3. 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:

09:30-? Nem látok ilyen válaszadót.

10:28-as vagyok.Én úgy értettem a válaszom, hogy néha kapott tejet, nem volt semmi baja, persze nem 3 naposcicáról beszélek.

2011. szept. 3. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Boltokban lehet kapni macskatejet próbáld azzal,fecskendővel 2óránként.(Amúgy én is adtam 2hónapos cicámnak tehéntejet és semmi baja nem lett tőle,sőt nagyon szerette!)
2011. szept. 4. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:
09:36-nak írtam,már előbbészrevettem de nemírtam le gondoltam csak tudjátok kinek szól...
2011. szept. 4. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

első vagyok, akkor hagy pontosítsak:

tehéntej, túl híg a macskának és alig van benne hasznosítható tápanyag a cicnek + laktózt tartalmaz...eredmény fosás se tápanyag, se vízfelszívódás nem megfelelő, kiszáradás, szomjan- és éhenhalás

2011. szept. 4. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:

"Emberi anya tejjet akarsz adni neki? " ...VS" vagy valami tápszeres csecsemő anyukájától kérj tápszert "

az, hogy a biológiához hülye vagy, az egy dolog, de úgy látom szöveget sem tudsz értelmezni

2011. szept. 4. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy itt mindenki ilyen jól szórakozik, és /vagy állatorvos!

Hívj fel egy állatorvost, és kérdezd meg mit tehetnél értük! Méghozzá most!

Amúgy is nagyon kicsit az esélye hogy életben marad. Az orvos majd megmondja mit tehetnél. Én a helyedben azonnal felhívnám, ha azt mondja szállíthatom akkor elvinném hozzá, ha nem kihívnám.

2011. szept. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!