Ez milyen fajta macska?
A képminösége nem olyan jó, mert telóval készült. Nagyon szép cica, szép bundája van, a szeme szinte világítóan zöld. Tavaly kaptuk ajándékba. Játékos, és olyan kecsesen megy, kényesen :)A farkán van a legnagyobb szőre. :)
Kaptunk még egyet, az meg ugyan ilyen : [link]
Még picik voltak amikor elhoztuk őket. Ez a cica is nagyon szép, olyan mint egy tigris kivülröl. És nagyon játékos, nagyon nagyokat ugrik játék közben, egyhelyböl képes felugrani 1,5 méter magasságra. Nagyon kedves cica , és szinte beszél . Amikor beszélek neki mondom neki hol voltál? Olyan furcsa hangon nyávog . Meg mondom neki h mit csinálsz,? akkor is nyávog, akkor már megint más hangon . Mintha beszélgetnénk :)
Igen, érdekes:)
Még az anyjuk gazdája sem tudja. Mert akkor ingyen nem adták volna oda az biztos. Mindenkinek osztogatták az ilyen kiscicákat. :)
Még most sem derült volna ki ha nem teszem fel ezt a kérdést.
Észre vettem hogy nem olyanok mint az átlagos házicicák. Sem a viselkedésük, és még kivülről sem. :)
Utána olvastam, és állítólag ezeket bent kéne tartani a lakásba...
Ezek kint vannak, és semmi bajuk nincs, vadásznak, fogják az egereket, és a pockokat is megfogják, és hozzák megmutatni a bejárati ajtó elé. :)
Az 1. cica szerintem orosz kek hosszu szorben,mert kaptam egy kepet amelyik nagyon hasonlit ra
a 2. az szerintem is bengali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!