Miért csinálja ezt a macskám? Az "egyénisége" miatt van? Miért ilyen ellenséges másokkal?
van egy 2 éves macskám nagyon kedves de csak velem .Másokat kinemállhat ,még a macskákkal ugy ahogy elvan de a többi állatotpl :kutyákat utálja mondjuk azt még meg is érteném de az embereket is utálja ha valaki mellé akar ülni egyből "morog " majd ráfuj és elszalad .Ja és még annyi hogy 4 hónaposan találtam kobor macska volt és a testvéreivel élt.
Az egyénisége miatt van vagy azért mert" vad macska volt " és ezt tanulta ?
köszi a választ
Nálunk mindenki azt mondja hogy hülye ez a macska de én nagyon szeretem mert velem nagyon jól elvan dorombol és velem alszik mikor velem van teljesen nyugodt és nem ellenségeskedik soha
Akkor egyforma cicánk van. Az enyémet sem tartják normális viselkedésűnek, de nekem az a fontos, hogy hozzám ragaszkodik, főleg, mivel szinte ő az egyetlen társam. Már el sem tudnám képzelni, hogy nélküle aludjak.
Úgyhogy ne aggódj, a macskák sem egyformák, ahogy mi emberek sem. Szerintem ez nem probléma.
Örülök,hogy nem vagyok egyedül:)
Az én cicám sokak szerint komplett hülye(bocsánat), mert nem megy mindenkihez dorombolva.
Ő is utcai cica volt, nem is lehet elvárni tőle. Nem sok jót kapott kiskorában az előző gazdijától,miért bízna az idegenekben?
Ne foglalkozz másokkal,csak szeresd tovább úgy,ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!