Miért nem eszik a macskám? Mit csináljak?
először is macskának, de 7 hetesnek különösen ne adj tejet. Alegtöbb macska fosást kap tőle.
adj neki száraz bébitápot esetleg macska tejporből készített tejbe áztatva.
Akkor miért mondja mki, h tejet kell nekik adni?Mondjuk pár előző cicám szépen ette és nem volt sok bajuk, bár ezt már én is hallottam azt hiszem, a tehén tejre.
De az a baj h mást sem eszik!!:(
6 hetes kortól már elválasztható, és ő kb, most 7 hetes.
Akiknél pedig volt, ott már evett magától:(
Azt megkérdezted a gazdáitól, hogy ők mit adtak neki enni?
Talán itt kellene kezdeni a probléma felderítését.
Lehet, hogy olyasmit próbálsz bele erőltetni, amivel még nem is találkozott, nem ismeri, ezért csak a kóstolgatás.
Egyébként igaza volt az egyik előttem szólónak, hogy túl korán hoztad el. 8 hetes kor előtt nem ajánlott elszakítani az anyjától. Minimum eddig még szopnak, de az sem ritka, hogy 10-12 hetes korig. Arról nem is szólva, hogy az anyjától is tanult volna még (pl. hogy mit ehet meg)
Tejet evett már magától az előző gazdinál, másról nem tudok.De amúgy mára már meg is ette a tegnapi macskakaját és tejet is iszik, úgyhogy inkább nem tuszkolom.
Régen am én is cumiztattam egy kiscicát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!