Amikor felveszem a cicámat az mindig a csupasz bőrömet keresi és elkezd olyat csinálni mintha szopna. Miért csinálja ezt?
Olyan vicces de nagyon összenyálaz, és a testvére is ugyanezt...
Egyébként pici korukban fogtuk be őket ki voltak dobva az út szélére...
de cukik lehetnek :):))
biztos azt hiszik h te vagy az anyjuk :D
Ilyenkor regresszálnak. Pontosan azt hiszik, hogy te vagy az anyjuk. Túl hamar lettek leválasztva a mamiról.
Az én macskám is ezt csinálja.
2. válaszoló vagyok
Az az érdekes, hogy nekem két macskám van, mindkettő 2,5 éves, igaz nem testvérek, nem is egy helyről hozam őket, de mindkettőt 3 hónapos korukban hoztam el, tehát elvileg nem lettek túl korán elválasztva, viszont a kandúr(nem tudom, mikor választották el pontosan) a mai napig lelkesen próbál szopcsizni, a lány meg egyszer sem csinálta ezt (róla tudom, hogy aznap, amikor 12 hetes korában elhoztam, még szopott).
De ami még érdekesebb, hogy a kölykeik közül két kandúrka egy kolléganőmhöz került, és ő meséli, hogy az egyik cica csinálja ezt a nyalócázást, a másik pedig egyáltalán nem. Mindkettő 8 hetesen lett elválasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!