A macskám furcsán köhög nem is köhög. Nem tudom mit csinál, de előre hajtja a fejét a nyelvét kidugja utána meg olyan, mint a hányni akarna. A vedlés miatt van ez? Ahogyan a nyelvére tapad a ször és megakad neki vagy mi?
Az is lehet, hogy férges. Az orsóférgeket is szokta így felköhögni, majd lenyelni. Ha véletlen mégis kihányná és nem nyelné le, akkor ha ilyen felcsavarodott cérnametéltre emlékeztető, világos dolgot látsz benne akkor biztos, hogy féreg.
De adj neki féreghajtót mindenképp semmi baja nem lesz tőle.
Nem értem a lepontozást már csak azért sem, mert bár a szőr a legkézenfekvőbb én is azt hittem, hogy a szőrtől krahácsol ráadásul igen ritkán, míg egyszer nem nyelt egyet, hanem kirakta maga elé a cuccot két szép felcsavarodott orsó féreggel, meg egy kis löttyel. Mindezt úgy, hogy féreghajtott benti macska volt.
Mondta a doki is, hogy nem megy bele a fejlődésükbe, de igen, egy hosszú utazás után köhögi fel őket, majd lenyeli, mennek a bélbe és szaporodnak tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!