Állítólag a macskák különös dolgokat látnak, érzékelnek, igaz lehet ez?
Az én macskáim néha bámulnak bele a semmibe, a falat nézik, mintha látnának ott valamit...
Egyszer úgy megijedtem, hogy ordítva rohantam ki a szobámból. Este ültem az ágyamban, walkman-en hallgattam zenét. A fekete macskám a szoba közepén ült és egyszer csak elkezdett járni a feje jobbra-balra és közben azon a falon nézett valamit, ami mellett az ágyam volt. Mikor hozzám ért a tekintete elkezdett recsegni meg zúgni a fülhallgatóm és ahogy a macska nézett tovább, a zúgás is abbamaradt. Visszafelé ugyanez. Na, én visítva menekültem.:)
Mondjuk mi olyan helyen lakunk, ahol a lakásunk hátsó fala egy régi várfal. Pár száz éve itt sok embert megöltek a harcokban, és az egész utcánk alatt járatok vannak. Ki tudja mik vannak ott. Szerintem a macskám szellemet látott. Azóta én is elhiszem, hogy látnak, éreznek dolgokat, amiket mi nem.
Szia!
Az állatok érzékenyebbek bizonyos dolgokra!Az én macskám is csinál fura dolgokat,mint pl játszik,de nem úgy ahogy szoktak,hanem mintha valakivel fogócskázna!És igen,én is tapasztaltam már,hogy valamit néz,tekintetét egy pontra szegezve figyel,holott ott nem látszik semmi!Biztos van erre,magyarázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!