Melyik a kedvenc macskafajtátok? és miért ez a kedvenced?
Figyelt kérdés
csak érdekességből :) nekem a devon rex, és azért mert szerintem cuki, ééééss ennyi! :DD2011. aug. 28. 17:37
11/27 anonim válasza:
A sziámi,mert nekem olyan volt,és azért szerettem,mert nagyon ragaszkodott hozzám,és mindig velem aludt éjszaka,mikor megvettük,ő választott ki minket,mert beleugrott a kosaramba,és mi hazavittük! :DD
Nagyon kényes fajta,de imádnivalóó!
12/27 anonim válasza:
házi macska: ilyenem van, imádom. pl. nincs annyu egészségügyi gondjuk, szívósabbak, mint a fajmacskák.
orosz kék: nagyon szép, elegáns, méltóságteljes, ritka.
13/27 anonim válasza:
nekem birdmad egy amerikai rövidszőrű és egy albszin ezeket ajánlom de attol is függ hogy családba akarod vagy nem.
14/27 anonim válasza:
nekem két házim van és nem hiszem h pénzt adnék macskára, mert a házi cicák is gyönyörűek de az abesszín, a main coon és a himalájai nagyon tetszik. Főleg az abesszín. Lehet h egyszer mégiscsak adok ki pénzt macskára...
15/27 anonim válasza:
nekem az abesszín a kedvencem, többek között mert abesszín kislány cicám van :))) Külsőre is gyönyörű, de nekem a természete is tetszik, nagyon izgágák, kis bohócok :)
16/27 anonim válasza:
Brit rövidszőrű,Orosz kék,Karthauzi,Norvég erdei...
de a legkedvencebb a saját cicám,aki egy brit-házi keverék...
17/27 anonim válasza:
Norvég erdei.
De a házicicák is rettentő édesek. :)
18/27 anonim válasza:
Nekem a házimacska. főleg a fekete
20/27 anonim válasza:
Balinéz.Olyan kiegyensúlyozottak,nyugisak,jó fejek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!