Kezdőoldal » Állatok » Macskák » ALomprobléma, SOS, már nem...

ALomprobléma, SOS, már nem tudom, mi legyen!?

Figyelt kérdés

Már 10 hónapja keresem a tökéletes almot. Aztán megtaláltam: szilikagéles. Aztán örökbefogadtam még egy cicát, és erre 6000ft-ot kéne fizetnem havonta h elég legyen. Borzalom, nem tehetem meg.

Szóval próbálgattam más drága almokat- azért drágákat mert ultraérzékeny a szaglásom, ezért tELJESEN szagtalannak kell lennie, párom allergiás, ezért pormentesnek kell lennie.

És hiába 4000HUF és azt ígérik h 2 macskának akár 2 hónapig elég, eltelt 1 hét, és már a fele elfogyott! Pedig csak a pisigombócokat szedem ki, és utántöltöm. Ok, lehet h sokat pisilnek a drágáim, de hát kánikula van így isznak is rendesen.

Tudna ajánlani nekem valaki olyan almot: ami szagtalan, nem poros, de nem megy rá a gatyám? Nagyon hálás lennék érte!!!

2011. aug. 24. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Hol van letéve az alom?
2011. aug. 24. 13:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Fürdőbe, fedett alomtálcában
2011. aug. 24. 13:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. aug. 24. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, a szilikagéles alomnál nem képződnek pisigolyók, hiszen nem csomósodik, épp az a lényege, hogy szinte láthatatlanul beszívja a nedvességet. Nekem egy cicám van, 1200 körül veszem a szilikagéles almot, ami a hagyományossal fele-fele arányban keverve egy hónapra elég. Általában másfél-két hetente cserélem, akkor érzem már hogy szag van.
2011. aug. 24. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Múltkor valaki írta, hogy panellakásban berakta az almot a konyhaszekrénynek azon részébe, ahol van egy szellőzőnyílás kifelé, és emiatt teljesen megszűnt a szag. Tetszett nagyon az ötlet:)

Erkély nincs?

Egyébként csak találgatok, nekem nincs cicám

2011. aug. 24. 14:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Szia a pisigolyók nem a szilikagélesre vonatkoztak, hanem a másikra, amit utána próbáltam ki, mert azt ígérték két macskának két hónapra elég. Igen, itt van a kutya elásva, mifelénk 1600alatt nem kapni szilikagéleset, és nekem már egy cicának is csak 2 hétre volt jó, néha 3-ra :/Sajnos tényleg nagyon érzékeny a szaglásom, lehet h te, v más még nem érezné a szagot, de én már igen sajnos.
2011. aug. 24. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Nincs erkély, és szellőztető sincs a konyhaszekrényeknél :D De nem volna rossz!
2011. aug. 24. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Premier Excellent, freshbe lehet csak kapni, púder illatú, bár sztem nem érezni.-.....bár ez is drága...3500 Ft-és nekem a 2 macskára 3 hétig elég...extra jól csomósodik...
2011. aug. 27. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:

igen köszi épp annak a drágább verziójával kísérletezem, a white sensation blue controll-lal, de hihetetlenül szétszórják :/

Hát most abban maradtunk, h mivel ma akciós volt a szilika géles a tescoban, vettem 3-at 3000-ért, és azt fogjuk csinálni, h raktározunk és akkor veszünk többet egyszerre, amikor akciós, illetve ha nem akkor kipróbálom a fressnapf multifit higyene white nwm csomosódó almát, hátha az nem olyan gááááz. Köszi mindenkinek.

2011. aug. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!