Ajándékba elvihető kiscicát keresek. Tudtok esetleg hasonlót?
Figyelt kérdés
Ingyen elvihető keverék kiscicát szeretnék. Félhosszú szőrűt. Lehetőleg olyat ami nem az a tipikus házi macska. Tehát pl.: Maine Coon keveréket vagy ilyesmit.
Már nagyon sok hirdetést végig néztem, de sajnos nem nagyon találtam olyen kölyök/fiatal cicát amiért nem kéne fizetni. Tudnátok segíteni?
2011. aug. 24. 03:00
11/13 anonim válasza:
Szia. Nekem van 4 hetes, vörös, félperzsa, lány kiscicám. Nagyon szép és játékos. És mi itt lakunk Esztergom mellet. Érdekel?
12/13 anonim válasza:
Én tudok egy egy éves fekete színű Brit rövidszőrű bújós cicát.....írj privátba, és megbeszéljük a részleteket :)
13/13 anonim válasza:
Bár ő fajtiszta, és törzskönyvezett, csak a gazdája nem viselte jól gondját, és a tenyésztő visszavette, és ezért keres szerető gazdit neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!