Lehet a cicát tanítani?
Figyelt kérdés
Könyvekben olvastam, hogy a cicát igen is LEHET tanítani. De vannak erről másféle vélemények is. Pl. a cica szabad akaratú és ez csak kínzás lenne számára... De elég sokan mondják azt is, hogy ami nem túl nehéz arra meg is lehet akár tanítani a cicát. Pl. hallgasson a nevére. Véleményeket! :)2011. aug. 21. 17:58
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki, én hiszek nektek, fel fogom használni az ötleteket, és igyekszem! :)
2011. aug. 21. 18:40
12/17 anonim válasza:
azt mondja a szakértő barátnőm, hogy nem igen, mert szabad akaratú, de azzal a kattintó izével lehet tanítani, bár sokáig tart. de ha pl. cicád csinál vmi érdekességet, szaladj a jutalomfalatokért,és adj neki. ha vmi olyat csinál, ami neked tetszik, adj neki jutifalit! FIGYELMEZTETÉS!: ROSSZUL IS ELSÜLHET, ÍGY NEM AJÁNLOTT
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt is hallottam, hogy ha magától leül akkor mondjam neki, hogy ügyes vagy, szépen leÜLtél. Adok neki jutalomfalatot stb. És aztán felállítom. Ha megint leül, látom hogy ül le mondjam, hogy ül. Tehát ha magától csinálja úgy is lehet tanítani.
2011. aug. 21. 18:54
14/17 anonim válasza:
Haladó, akkor a macskáim nem is macskák ezek szerint:OO;)?
Hogy sülhet el rosszul? Ez tényleg érdekelne.
15/17 anonim válasza:
kell hozzá jutalom falat és feje felett kellhúzni h csak 2 lábon érje el és menni kell vele minden nap 5- 10 percig próbálgasd
16/17 anonim válasza:
Azt hiszem lehetséges: http://www.youtube.com/watch?v=evYqfwyQZyI
http://www.youtube.com/watch?v=z0MG-8mYVgg
Sok sikert :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki :)
2011. aug. 21. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!