Bolhák, kullancsok ellen sampon vagy bolhanyakörv?
Attól függ, milyen cseppeket vettél!
Mert ha "gagyit", ilyen-olyan biot, hát az tényleg nem használ!
Lehet kapni olyat, amiből 1 doboz ezer Ft alatt van és van benne vagy 5 pipetta, na az nem jó semmire!
A normális márkák (Frontline, Fryptyst) annak darabja kb. 2.500,- Ft. Az tuti kiírtja!
Igazából ha most van rajta valami (ami bár nem használ), akkor egyáltalán semmilyen mással sem lehetne kezelni. Vegyszeressel pláne.
De azt sem lehet tétlenül nézni, hogy tele van élősködőkkel.
Én a helyedben megfürdteném jó alaposan(fülére, szemére vigyázva), jól lepje el a víz és minél több bolhát igyekeznék kimosni belőle, majd rátennék egy "normális" spot on-t.
Én is néztem bolhanyakörvet a macskának de nem tűnt megbízhatónak egyik sem, a Kiltix-et csak kutyának csinálnak (ez van a kiskutyámnak és 7 hónapig jó, már a felénél járunk, egy szem bolha, kullancs sincs).
Azonkívül veszélyes is egy macskának, hallottunk már olyat nem egyet, hogy felakadt vele és megfulladt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!