Ez milyen fajta macska?
Már nálam van ez a cica körülbelül 3 éve, de kiváncsi lettem. Vajon milyen fajta ?:)
Orosz kékre, vagy Charteuxra gondoltam. Szerintetek?
Na ebből a képből nem lehet megállapítani.
1. Túl sötét
2. Kevés látszik a macskából
Szal tegyél fel vmi normális képet és meglátjuk.
Orosz kék macska:
" Testalkata kecses, izmos felépítésű. Alkatát tekintve a brit rövidszőrű és a sziámi között kell lennie. Lábai hosszúak, mancsai pedig oválisak. Farka hosszú és elkeskenyedő. Feje kissé ék alakú, de nem olyan hosszú, mint pl. a sziámié. Fülei egymástól messze vannak, függőleges állásúak, széles alapúak, és a végükön lekerekítettek. Orra stop nélkül csatlakozik a fejtetőhöz, közepes hosszúságú, egyenes. Szemei mandulavágásúak, egymástól távol ülnek. Szemszíne mélyzöld, a sárgás elszíneződéd hibának számít. Erős és hosszú a nyaka, álla erős, bajuszpárnája markáns. Sajátossága a kettős felépítésű rövid, rugalmas bunda. Selymes, puha, bársonyos tapintású."
Karthauzi macska :
" Fej :Széles, de nem gömbölyű. Magas homlok.
Szem: Nagy és kerek. Színe arany vagy réz.
Fül: Közepes méretű, magasan tűzött.
Test: Robosztus és jól izmolt.
Szőrzet: Rövidtől a közepes hosszig terjed, aljszőrzete sűrű.
Farok: Vastag tövű, a vége felé elvékonyodó."
A macskák jellemzéseit olvasva,és megnézve több képeket is róla,én a macskádat egy sima fekete házi macskára hasonlítanám..(de aranyos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!