Jó ötlet kivinni? (többi lent)
4 hónapos a cicám. bent jól viselkedik,igaz néha rájön az eszeveszett rohangálás, utána viszont egyből álomba zuhan:D szóval szerintem ez normális.( legalábbis remélem. ) de olyan sokat ül az ablakomban, nézeget kifelé, és olyan rossz látni, ahogy szeretné elkapni a bogarakat pl, de nem tudja...
ha levinném az emeletesház kertjébe, utána nem lenne neki csak rosszabb, hogy vissza kell jönnie a falak közé?
valakinek tapasztalat?
Tyű, hát jól megszámítják ott az oltás árát:)
Én két cicáért fizettem 11 ezret úgy, hogy az a nagyobbik veszettség ellenit is kapott pluszba. (Igaz, a nagy ugye már az évenkénti ismétlőt kapta+ a veszettség ellenit).
A kicsinek az ismétlő az 4 ezer FT volt, de most kéne veszettség ellen is beoltatnom, mivel kijár ő is. Neked az nem szükséges, de az ismétlőre vidd el mindenképp, különben az első nem ér semmit:(
Hát, a póráz az azért is nehéz ügy, mert ugye udvar van és ott felügyelet alatt mászkálhatna majd, másrészről pedig szembejön vele majd a másik kettő póráz nélkül, akkor az meg milyen? Nem tud utánuk szaladni a fára stb.
Neked milyen cicád van?
háát igen.. viszont akkor neked legalább reális árban volt. hát nemtudom amúgy hogy nálunk mennyi szokott lenni, mondjuk ez egy új rendelő, meg nagyon szép, modern, lehet erre kellett ráfizettünk :D ...
igen, nekem is mondta egy barátom, hogy ha drága lesz akkor ne vigyem vissza a következő oltásra, dehát akkor meg ez a pénz volt kidobott, így is úgy is ugyanott tartanék..
amúgy igen, lehet nem tudná szegény mire vélni hogy ő 'madzagra van ítélve' de csak megoldjátok majd :)
amúgy azért szeretnél benticicát, hogy nála ne kelljen mindig aggódni, hogy merre kószál?
egyébként egy fekete (nyakán pici fehér folttal) házicicám van :) és neked?
Nekem is két házicicám van, az egyik szürke(barna)cirmos, a másik pedig egy kis fekete-fehér.
Azért szeretnék benti cicát, mert remegek egy brit ezüst-fekete macskáért és már eldöntöttem, hogy tenyésztőtől fogom venni és elég sokat szánok rá(itt nem csak a vételárra gondolok). A mostaniakra is sokat költök, ez igaz, de igen, féltem is őket, egyet már elütött az autó :( Szeretném, ha ez a cica bejárna a szobámba is, bár a kicsi az belóg most is és sokszor nincs szívünk kitenni az ágyból, de azért ő csak kint is kószál, ha érted, mire gondolok:)
Szóval ezért is meg azért is:))
:) jaaaaaj azok a cicák tényleg nagyon gyönyörűek :)
sajnálom szegényt :(
egyébként értem, engem az is zavar mikor feljön az enyém az ágyra, mindig megfogadom, hogy leszedem a párnákat takarót satöbbit, mert mégis csak macska, de imádom mikor reggel ő kelt ... :D szóval nem nagyon birom ki :D ..
remélem összejön a cicussal minden , amit szeretnél majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!