Szerintetek melyik név jobb/szebb? =)
Figyelt kérdés
Dáma;Maffia;Clyde;Byron;Casper (esetleg Cupido)
Egy szürke fiú kismacskának lesz..Esetleg ha egyik se tetszik milyen nevet adnál neki/milyen név jöhetne szóba :)
Tudom,én döntésem és jobb úgy nevet választani,h ráillik,de a véleményetek érdekel :)
2011. aug. 10. 14:45
1/11 anonim válasza:
Dáma kanmacskának? :D az érdekes...
Én a Maffiát adnám ezek közül, többi olyan mű...nem szeretem az ilyen erőltetett neveket. :)
3/11 anonim válasza:
Dáma fiúcicának tényleg elég érdekes.. :)
ezek közül én a Caspert választanám neki.:D
4/11 A kérdező kommentje:
köszi,hát Nekem Clyde és Maffia.. Azok felé húz a szívem igazán csak érdekel a véleményetek..Köszi háth na a többi igen érdekes de hát ezek még szimpatikusak..:D
2011. aug. 10. 14:49
5/11 A kérdező kommentje:
Háth na megragadott a Dáma név...:)
Esetleg más ötlet még?:D
2011. aug. 10. 14:51
6/11 Szeretemacsokit válasza:
Szerintem a Maffia.Az én legelső macskámat is úgy hívták.
7/11 anonim válasza:
Nekem a Clyde tetszik ezek közül a legjobban :)
8/11 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Maffia tetszik leginkább. Amit még bírok: piáról elnevezni a macskát (ismerősi körömben van Vodka, Tequila is, az én legutóbbi macskám Pásztisz volt. A mostani pedig Mr. Meow. (:
9/11 A kérdező kommentje:
Áh,tényleg Tequila..Tetszetős csak már volt egy Tequila cicus,mikor disco mellett laktunk (szó szerint mellette) és elkezdtem hívni a macskát kicsit se néztem hülyének... :D
2011. aug. 10. 14:58
10/11 anonim válasza:
Az én cicám Maffia, de lány és ő is szürke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!