Négy hónapos lesz, okoz valami bajt, ha már most kap bolhanyakörvet?
Én múltkor 750 ft-ért vettem egy ampullát a hozzám legközelebbi kisállatkereskedésben. Nem volt egy nagy összeg (még olcsóbb, mint a semmiresemjó bolhanyakörvek) és baromi hatásos volt. Az ampulla tartalmát vízben kell feloldani, abban megfürdetni a cicót, és mire kiveszed megtörölgetni, már botyognak is kifelé a bundájából a bolhatetemek...
Amúgy én úgy tudom, hogy 6 hónapos kor alatt nem szabad bolhanyakörvet adni a cicára, mert még túl picike hozzá. A bolhanyakörvön van valami vegyszer, ami beivódik a cica bőrébe, és elvileg ennek nem szeretik a szagát/ízét a bolhák, ezért tűnnek el. De ez tényleg nem túl hatásos módszer, ráadásul kiscicának még túl sok lenne az a vegyszer a kis bőrébe... Szerintem keress más megoldást, menj be érdeklődni egy állatkereskedésbe, vagy akár a Fressnapfba, és hidd el, hogy fogsz kapni 1000 ft alatt is jó szert. Nem minden hatékony bolhaírtó drága. :)
ma 08:27
Valószínűleg Neostomosant vettél. Azzal lehet fürdetni, de bármire ráspriccelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!