Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskát wc-re szoktatni?

Macskát wc-re szoktatni?

Figyelt kérdés
láttam néhány ilyen videót a youtubeon is, ahol a macskák a wc-t használják. hogy lehetne megtanitani ezt nekik?
2011. aug. 8. 21:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A WC-s dolog akkor praktikus, ha olyan WC-kagylód van,aminek az egész alján víz van,mert ha a macska oda végzi a dolgát, nem terjeng a szag, amíg le nem húzzátok.Egyébként én sem igazán szeretném erre szoktatni a macskámat, mert tartok tőle, hogy inna a WC-ből (már így is inna, amikor nem figyelünk oda, ezért, ha nyitva van az ajtó,mindig lehajtjuk az ülőkét), az pedig nem igazán egészséges dolog...:S

A fedett macska WC-kkel vigyázz, mert bár a macskák általában könnyen megtanulnak ki-be menni az ajtaján, könnyen és gyorsan bepenészedhet benne az ürülék.

Örülök, hogy segítettek a videók!:)

(A második voltam)

2011. aug. 8. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!